ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεν είναι λίγοι αυτοί που ονειρεύονται κάποια μέρα στο μέλλον, να εγκαταλείψουν την εργασία τους. Ωστόσο, υπάρχει μεγάλο χάσμα ανάμεσα στη θεωρία και την πράξη. Ο λόγος που οι περισσότεροι δεν παίρνουν το ρίσκο είναι γιατί δεν έχουν λύσει το οικονομικό τους πρόβλημα.
Αν είστε ένας από αυτούς, μπορείτε να βρείτε άλλους τρόπους, για να εξασφαλίσετε τα έσοδά σας και να πληρώνετε τους λογαριασμούς σας.
-Γράψτε ένα βιβλίο
Πολλοί άνθρωποι έχουν όνειρο τη συγγραφή ενός βιβλίου, αλλά λίγοι το κάνουν, καθώς πιστεύουν είτε ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο και δεν γνωρίζουν αρκετά είτε δεν έχουν αρκετό χρόνο.
Η αλήθεια όμως είναι ότι μπορείτε να γράψετε ένα βιβλίο, το οποίο να σας εξασφαλίσει ένα επιπλέον μηνιαίο εισόδημα. Το να γράψετε ένα βιβλίο δεν είναι τόσο δύσκολο στις μέρες μας όσο στο παρελθόν και αυτό γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι, εκτός από τους εκδοτικούς οίκους, για να το δημοσιεύσετε.
-Πουλήστε πράγματα μέσω Amazon ή άλλων παρόμοιων site όπως είναι το ebay
Δεν είναι δύσκολο να αγοράζετε πράγματα χονδρική και να τα πουλάτε λιανική μέσω e-shop. Mε τον τρόπο αυτό δεν χρειάζεται να διαθέτετε κάποια αποθήκη, καθώς μπορείτε να πουλάτε τα προϊόντα σας χωρίς καν να τα αγγίζετε.
-Πουλήστε τις ικανότητές σας
Μπορεί να είστε καλοί σε κάτι, το οποίο σχετίζεται με επιχειρήσεις. Αυτό μπορεί να είναι τα λογιστικά, η εισαγωγή δεδομένων ή η παραγωγή βίντεο. Σε μία τέτοια περίπτωση κάποιοι μπορεί να πληρώσουν αρκετά χρήματα, προκειμένου να τρέξετε το αντίστοιχο τμήμα της επιχείρησής τους.
-Ξεκινήστε ένα blog
Ένας καλός τρόπος για να εξασφαλίσετε κάποιο επιπλέον εισόδημα είναι να φτιάξετε ένα διαδικτυακό blog. Αν και απαιτείται χρόνος για να εξασφαλίσετε μία συνέχεια, ωστόσο υπάρχουν αρκετοί τρόποι που μπορείτε να έχετε έσοδα από ένα blog.
Για να φτιάξετε ένα επιτυχημένο blog θα πρέπει να γνωρίζετε ότι:
-
Eστιάστε στο ποιοτικό περιεχόμενο
-
Εργαστείτε σκληρά για να μάθουν το blog σας όσοι το δυνατόν περισσότεροι
-
Φτιάξτε τη λίστα των mail σας, από την πρώτη κιόλας ημέρα, ώστε να αυξήσετε τους αναγνώστες σας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Αν χρειαστεί θα επεκτείνουμε τα στοχευμένα μέτρα στήριξης
- Σέρκος Τζανικιάν: Θα λάμπει για πάντα σαν χρυσός το Σερκάκι
- Άδωνις Γεωργιάδης για Δείκτη Διαφθοράς Δημοσίου στην Ελλάδα: Από την 94η θέση το 2012, στην 56η το 2025
- Πάπας Λέων ο ΙΔ’: «Όποιος φέρει όπλα ας τα καταθέσει. Όποιος διαθέτει την εξουσία να προκαλεί πολέμους, ας επιλέξει την ειρήνη», τόνισε στο πασχαλινό του μήνυμα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.