Menu
0.26%
Τζίρος: 247.92 εκατ.

Γουίτκοφ και Κούσνερ είχαν «πολύ παραγωγικές» συνομιλίες με τον ουκρανό πρόεδρο Ζελένσκι

ΔΕΘ 2023

ΔΕΗ myEnergy HeatPump και για τις επιχειρήσεις

Στο πλαίσιο της πελατοκεντρικής πολιτικής της, η ΔΕΗ επικεντρώνεται στις ανάγκες της μικρό-μεσαίας επιχείρηση και του ελεύθερου επιχειρηματία.

Έχει ετοιμάσει ολοκληρωμένες προτάσεις ενεργειακών λύσεων για την επιχείρησή τους και τους περιμένει στη ΔΕΘ για να παρουσιάσει λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας, πράσινα προϊόντα, οφέλη υπηρεσιών ηλεκτροκίνησης.

1

Με ειδικές λύσεις για τον επαγγελματία, η ΔΕΗ ανταποκρίνεται στις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων προφέροντας ανταγωνιστικά τιμολόγια και νέες υπηρεσίες, ενώ παρουσιάζει ολοκληρωμένες λύσεις για πράσινη κατανάλωση ενέργειας, μεγαλύτερη εξοικονόμηση και αυτονομία.

Το ειδικό πρόγραμμα ΔΕΗ myEnergy HeatPump προωθεί τη λύση εγκατάστασης αντλιών θερμότητας και στις επιχειρήσεις.

Μπορούν έτσι να πετύχουν εξοικονόμηση ενέργειας έως και 70%, μείωση του κόστους θέρμανσης έως και 54% σε σχέση με τα συμβατικά καύσιμα, αύξηση της ενεργειακής απόδοσης και μηδενισμό των εκπομπών CO2 με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας GreenPass.

Επίσης επιτυγχάνεται μικρός χρόνος απόσβεσης της επένδυσης, και αυτονομία θέρμανσης.

Το σύστημα αντλίας θερμότητας έχει το μεγαλύτερο συντελεστή απόδοσης σε σύγκριση με τα υπόλοιπα συμβατικά συστήματα θέρμανσης (πετρέλαιο, φυσικό αέριο) (COP 4-5), δηλαδή καταναλώνοντας 1kW ηλεκτρικής ενέργειας, παράγονται 5kW θερμικής ενέργειας. Έτσι επιτυγχάνεται η οικονομικότερη λειτουργία σε σχέση με όλα τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης.

Οι αντλίες θερμότητας είναι το φιλικότερο προς το περιβάλλον σύστημα θέρμανσης μειώνοντας σημαντικά τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2) σε σχέση με τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης, ενώ ταυτόχρονα έχουν τη μεγαλύτερη απόδοση σε σύγκριση με τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης που χρησιμοποιούν ορυκτά καύσιμα.

Πιο συγκεκριμένα, σε σχέση με τον λέβητα πετρελαίου και αερίου, έχει τον καλύτερο βαθμό απόδοσης καθώς η 1 kWh ενέργειας μετατρέπεται σε 3 έως 5 kWh θέρμανσης ενώ η 1 kWh πετρελαίου μετατρέπεται σε 0,8 kWh θέρμανσης.

Οι αντλίες θερμότητας είναι συσκευές θέρμανσης βασισμένες στην τεχνολογία που επιτρέπει να μεταφέρουμε ενέργεια από έναν χώρο χαμηλής θερμοκρασίας σε έναν χώρο υψηλότερης θερμοκρασίας.

Η ΔΕΗ προσφέρει ολοκληρωμένη λύση απόκτησης του αποδοτικότερου συστήματος θέρμανσης & ψύξης:

Εξατομικευμένες προτάσεις για τον τύπο αντλίας που ταιριάζει στο σπίτι ή τη επιχείρηση, καθώς και τα αναμενόμενα οικονομικά, ενεργειακά και περιβαλλοντικά οφέλη μέσω της ειδικά σχεδιασμένης εφαρμογής

Οικονομοτεχνικές προτάσεις από τους συνεργάτες της ΔΕΗ, Daikin και LG Electronics

Επιβράβευση 500€, ως κίνητρο εξοικονόμησης ενέργειας, για την αγορά αντλίας θερμότητας με την ενεργοποίηση προϊόντος ηλεκτρικής ενέργειας ΔΕΗ.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερταμείο: Η στρατηγική για τις ενεργειακές συμμετοχές – Οι επιλογές για HELLENiQ Energy και ΔΕΠΑ Εμπορίας
Πουλήθηκε το ιστορικό κτίριο στη Χρήστου Λαδά με ένοικο τη ΔΕΗ
Τα 70 της Motor Oil, η αγωνία του Φέσσα, το σκάκι των Βαρδινογιάννη- Εξάρχου, τι συμβαίνει με Κόκκαλη και Intracom, τα εξώδικα για την Φουσέκη και ποιος είναι ο Ορέστης Μακρής του ΠΑΣΟΚ
Σε δημόσια διαβούλευση έως την 1η Νοεμβρίου το νομοσχέδιο με τα μέτρα της ΔΕΘ
Πακέτα internet: Ρίχνει τις τιμές η Telekom – Πώς εξελίσσεται η μάχη με τη ΔΕΗ
Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας 2026 powered by ΔΕΗ
Τι γίνεται σε Coca Cola και ΕΥΔΑΠ, ο κάθετος διάδρομος, η Γκίλφοϊλ και ο Μάο ΤσεΤούγκ, τα περίεργα του Salas με την σίτιση μεταναστών, οι δικηγόροι της Vivartia, και η Νατάσα Στάμου στο My Story
Τα Big Boys στην CMF του Μαρινάκη, το ράλι της JUMBO, σε ποιους Έλληνες ζήτησε 250.000 ευρώ η Γκίλφοϊλ, ο πόλεμος Τάκη-Σφακιανάκη, και ένα QUIZ με την Κίμπερλι και τον εφοπλιστή
Ανάπλαση ΔΕΘ: Ο οδικός χάρτης έως το 2030 και η πρωτιά της AKTOR στον διαγωνισμό
Ανάπλαση ΔΕΘ: Προβάδισμα AKTOR με έκπτωση 31% στον διαγωνισμό των 200 εκατ. ευρώ