• ΔΕΗ myBusiness4All:

    Η ΔΕΗ στην 87η ΔΕΘ

    ΔΕΗ myBusiness4All: Ανταγωνιστική χρέωση για μικρές επιχειρήσεις και παροχές

    • NewsRoom

    Η ΔΕΗ παρουσιάζει στη ΔΕΘ ολοκληρωμένες προτάσεις ενεργειακών λύσεων για την επιχείρηση και τον επαγγελματία και λύσεις για εξοικονόμηση ενέργειας, πράσινα προϊόντα, οφέλη υπηρεσιών ηλεκτροκίνησης.

    Πολλούς λόγους έχουν να επιλέξουν τη ΔΕΗ οι μικρές επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες, και η εταιρεία προβάλλει τα προγράμματα που θα μπορούσαν να τους προσελκύσουν.

    Το ΔΕΗ myBusiness4All απευθύνεται σε επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις με κατανάλωση έως 10 MWh τον χρόνο, με αντίστοιχες παροχές επαγγελματικής χρήσης με μετρητές τύπου Γ21, Γ22 και Γ23.

    Είναι ένα νέο προϊόν ηλεκτρικής ενέργειας με εξειδικευμένη εξυπηρέτηση και προνόμια κατανάλωση έως 10 MWh και δεν είναι διαθέσιμο για οικιακή χρήση.

    Το βασικό χαρακτηριστικό στο νέο ανταγωνιστικό κυμαινόμενο προϊόν ηλεκτρικής ενέργειας ΔΕΗ myBusiness 4All για επιχειρήσεις και επαγγελματίες με κατανάλωση έως 10 MWh τον χρόνο είναι ότι έχει ενιαία χρέωση που βασίζεται στην κατανάλωση και όχι στον τύπο του μετρητή.

    Πιο συγκεκριμένα, για ετήσια κατανάλωση έως 10 MWh αντιστοιχεί το ΔΕΗ myBusiness 4All, ενώ για μεγαλύτερη ετήσια κατανάλωση το ΔΕΗ myBusiness 4All+.

    Έχει κόστος παγίου 3,5 ευρώ το μήνα κι χρέωση 0,157 ευρώ/kWh για το μήνα Σεπτέμβριο.

    Στο προϊόν αυτό η χρέωση παραμένει σταθερή ανεξάρτητα το ύψος της κατανάλωσης. Το ποσό του παγίου υπολογίζεται αναλογικά με την εφαρμογή ενός συντελεστή αναγωγής ημερών, (οι ημέρες του λογαριασμού/30). Σε πρίπτωση αυτόματης πληρωμής λογαριασμού μέσω πάγιας εντολής, ισχύει έκπτωση παγίου 2%. Δεν έχει ελάχιστη χρέωση και η διάρκεια του συμβολαίου είναι 12 μήνες.

    Μετά το πέρας της αρχικής διάρκειας της Σύμβασης, η Σύμβαση θα ανανεώνεται αυτομάτως σε ετήσια βάση και θα εφαρμόζεται ο εκάστοτε ισχύων δημοσιευμένος και αναρτημένος στην ιστοσελίδα www.dei.gr Τιμοκατάλογος του Προϊόντος Προμήθειας κυμαινόμενης χρέωσης ΔΕΗ myBusinessOpen.

    Μπορεί να συνδυαστεί με άλλες υπηρεσίες και για κάθε ερώτημα λειτουργεί τηλεφωνικό κέντρο αποκλειστικά για επιχειρήσεις.

    Προσφέρει έως 7.500 Miles+Bonus μίλια από την AEGEAN με την ενεργοποίηση του προϊόντος αλλά και άλλες προσφορές και εκπτώσεις από κορυφαία brand της αγοράς μέσω του ΔΕΗ myRewards Coupons. Το πρόγραμμα επιβράβευσης ΔΕΗ myRewards Coupons παρέχει στους πελάτες της ΔΕΗ αποκλειστικές προσφορές σε προϊόντα και υπηρεσίες, χωρίς καμία χρέωση απόκτησης προσφοράς.