ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πρεμιέρα κάνουν αύριο, Δευτέρα 10/1, οι χειμερινές εκπτώσεις στα καταστήματα όλης της χώρας. Οι εκπτώσεις θα διαρκέσουν μέχρι τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου.
Στο πλαίσιο των χειμερινών εκπτώσεων, την Κυριακή 16 Ιανουαρίου τα καταστήματα θα είναι προαιρετικά ανοιχτά, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από 11:00 έως 18:00.
Προσοχή στις εκπτώσεις
H Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης συμβουλεύει τους καταναλωτές, τι πρέπει να προσέχουν στις εκπτώσεις ώστε να κάνουν έξυπνες αγορές.
- Υιοθετούμε συνετή καταναλωτική συμπεριφορά.
- Αγοράζουμε έχοντας υπόψη τον οικογενειακό προϋπολογισμό μας και τις οικονομικές δυνατότητές μας. Καταρτίζουμε λίστα με τα απαραίτητα είδη.
- Δεν αγοράζουμε υπό πίεση. Οι εκπτώσεις θα διαρκέσουν έως τις 28-2-2022, οπότε καλό είναι να κάνουμε έρευνα αγοράς και σύγκριση τιμών και ποιότητας, σε συνάρτηση, βέβαια με τις ανάγκες μας.
- Στην περίπτωση της αγοράς με πίστωση (πιστωτική κάρτα με δόσεις ή καταναλωτικό δάνειο), ελέγχουμε προσεκτικά τους επιμέρους όρους και λαμβάνουμε υπόψη τις χρεώσεις που συνεπάγεται και κυρίως τους τόκους, τον αριθμό των δόσεων κ.λπ. σε σχέση με το οικογενειακό εισόδημά μας.
Ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά και του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβούλιου Αττικής Β. Κορκίδης με αφορμή την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων, ανέφερε ότι «Ας ελπίσουμε τα μεγάλα ποσοστά στις χειμερινές εκπτώσεις και η επάρκεια αγαθών στην αγορά δεν θα συνοδευτούν από την έλλειψη φυσικής παρουσίας ανθρώπινου δυναμικού, λόγω κορονοϊού, ώστε τα εμπορικά καταστήματα να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν επαρκώς τους πελάτες, που έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ, και να πλησιάσουν τον προ πανδημίας τζίρο των 5,5 δισ. ευρώ της εκπτωτικής περιόδου».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χειμερινές εκπτώσεις: Τζίρο σε επίπεδα προ κορονοϊού περιμένουν τα καταστήματα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στάρμερ: Ο Σι παροτρύνει τον Στάρμερ να «υπερβεί τις διαφορές» στην επανεκκίνηση των σχέσεων στο Πεκίνο
- Χρυσός: Γράφει ιστορία με το ασταμάτητο ράλι – Έφτασε τα 5.550 δολάρια η ουγκιά
- Γρηγόρης Αρναούτογλου: Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή – Πέθανε η μητέρα του
- Μεταφέρονται σήμερα στην Ελλάδα οι δύο τραυματίες οπαδοί του ΠΑΟΚ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.