• Κοινωνία

    Στέλιος Σεραφείδης: Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στον θρύλο της ΑΕΚ

    • NewsRoom
    Στέλιος Σεραφείδης


    Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα στο Αιγάλεω για να αποχαιρετήσει τον θρύλο της ΑΕΚ, Στέλιο Σεραφείδη.

    Η οικογένεια της ΑΕΚ, παίκτες, αλλά και προσωπικότητες από τον πολιτικό κόσμο έδωσαν το «παρών» στην κηδεία του Στέλιου Σεραφείφη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τρίτη.

    Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξης Αλεξίου, από το τμήμα του χάντμπολ ο Σταμάτης Παπασταμάτης και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Ασλανίδης, παρευρέθηκαν στην τελετή.

    Παρά τη βροχή, εκεί βρέθηκε σύσσωμο και το ποδοσφαιρικό τμήμα με επικεφαλής τους Δημητριάδη, Παπαδημητρίου, Κονέ και τον προπονητή Αργύρη Γιαννίκη, αλλά και όλο το τεχνικό της ομάδας.

    Στο ύστατο χαίρε ήταν και οι συμπαίκτες του Στέλιου Σεραφείδη από τα παλιά, Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Θωμάς Μαύρος, ο Κώστας Νεστορίδης, Στράτος, Κεφαλίδης.

    Εκτός από τους ανθρώπους της ΑΕΚ το «παρών» έδωσαν και πρόσωπα από τη πολιτική ζωή, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος.

    Διαβάστε επίσης:

    Πέθανε ο θρύλος της ΑΕΚ Στέλιος Σεραφείδης



    ΣΧΟΛΙΑ