ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μέχρι τη Δευτέρα το υπουργείο Παιδείας θα στείλει εγκύκλιο στα Πανεπιστήμια με κατευθυντήριες οδηγίες, ώστε να υπάρχει ευελιξία σχετικά με την εξεταστική, εφόσον χρειαστεί, ανέφερε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.
Ειδικότερα, η πρόβλεψη γίνεται, εξήγησε η κ. Κεραμέως, ώστε κάποιος φοιτητής να μη χάσει την εξεταστική ή το έτος, επειδή νοσεί, άρα να υπάρχουν επαναληπτικές εξετάσεις κ.ο.κ.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πληθωρισμός: Νέα άνοδος 3,4% τον Ιούλιο – «Φωτιά» σε καύσιμα, ενοίκια και μεταφορές
- Motor Oil: Στις 25 Αυγούστου τα οικονομικά αποτελέσματα α’ εξάμηνου
- Marfin: Προθεσμία έλαβε για την απολογία της η 46χρονη κατηγορούμενη
- WSJ: Eπίθεση Πούτιν σε χώρα του ΝΑΤΟ; Τι εκτιμούν οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.