ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του naxostimes.gr σορός γυναίκας, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, εντοπίστηκε πριν από λίγο στην παραλία Πυργάκι της Νάξου και λίγο νωρίτερα, η σορός ενός μικρού παιδιού στην Αγιασσό.
Αυτή την ώρα έχει κληθεί η Αστυνομία και το Λιμενικό ώστε να φροντίσουν τα διαδικαστικά.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οι σοροί ανήκουν σε πρόσφυγες που επέβαιναν στο δουλεμπορικό το οποίο ναυάγησε στις 22 Δεκεμβρίου ανοιχτά της Φολέγανδρου.

Διαβάστε επίσης:
Πάτρα: Εντοπίστηκε άτομο απανθρακωμένο σε καμένο αυτοκίνητο
Χαλάνδρι: Εγκατέλειψαν νεογέννητο κοριτσάκι μέσα σε τσάντα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Alpha bank: Η δημοσιονομική αξιοπιστία της Ελλάδας, ανάχωμα στη διεθνή αβεβαιότητα
- Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Το ετήσιο Halloween πάρτι στη Βουλιαγμένη (pics)
- Marriott International: Έσοδα τριμήνου άνω των προσδοκιών στα $7 δισ. – Αυξάνει το guidance για το 2026
- Politico: Παράθυρο επιστροφής του Ηνωμένου Βασιλείου στην ΕΕ χωρίς ευρώ και Σένγκεν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.