ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κατέληξε χθες διασωληνωμένος με κορονοϊό στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ γιατρός που δεν είχε εμβολιαστεί και μάλιστα είχε πρωτοστατήσει σε κινητοποιήσεις κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού.
Σύμφωνα με το voria, o 54χρονος γενικός γιατρός ήταν τοποθετημένος στο περιφερειακό ιατρείο Γερακαρούς, που υπάγεται στο Κέντρο Υγείας Ζαγκλιβερίου του δήμου Λαγκαδά.
Τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφός του, επίσης γιατρός, ήταν σφόδρα αντίθετοι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών, ενώ από την 1η Σεπτεμβρίου βρισκόταν σε αναστολή από την υπηρεσία του ως εργαζόμενος σε δημόσια δομή υγείας που δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γερμανία: Άνοδος για ευρωπαϊκούς προορισμούς λόγω κρίσης στον Κόλπο – Στους δημοφιλείς Κρήτη, Ρόδος, Κως
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Παραιτούνται από τη βουλευτική ασυλία Τσιάρας και Κεφαλογιάννης
- Το Ιράν απαντάει στον Τραμπ: «Οι απερίσκεπτες ενέργειές σου οδηγούν τις ΗΠΑ σε ζωντανή κόλαση»
- Εύβοια: Οκτώ αγνοούμενοι στο φαράγγι της Αγάλης – Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.