array(0) {
}
        
    
Menu
-0.88%
Τζίρος: 203.64 εκατ.

Sotheby’s: Άλλη μια Hermès της Jane Birkin πωλήθηκε για 2,9 εκατομμύρια

Media

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο MEGA έκαναν οι τηλεθεατές

Στέλιος Ρόκκος
Comments

Στην πρώτη θέση του πίνακα τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54 βρέθηκε το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν του MEGA με τον Στέλιο Ρόκκο, που μεταδόθηκε την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου και σημείωσε εντυπωσιακά ποσοστά.

Ο Στέλιος Ρόκκος μαζί με την Μελίνα Ασλανίδου και εκλεκτούς καλεσμένους κράτησαν την καλύτερη παρέα στο τηλεοπτικό κοινό και καλωσόρισαν το 2022 με αγαπημένα τραγούδια, κέφι και πολλές ευχές. Τη βραδιά παρουσίασε η Δανάη Μπάρκα.

Η εορταστική μουσική εκπομπή του MEGA κυριάρχησε του ανταγωνισμού στη ζώνη μετάδοσής της και κέρδισε την πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18-54.

Συγκεκριμένα, στο δυναμικό κοινό 18-54 κατέγραψε ποσοστό 21,5% και διαφορά 3,9 μονάδων από τον ανταγωνισμό. Υψηλά ποσοστά σημείωσε και στο σύνολο του κοινού με ποσοστό 20,7%, ενώ σε τέταρτο ξεπέρασε το 31%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τηλεθεατές αγκάλιασαν την εκπομπή, με το hashtag #SpitiMeToMega να είναι στις πρώτες θέσεις των trends στο Twitter καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, ενώ η συνολική απήχηση στα social media ξεπέρασε τους 800.000 χρήστες.

Διαβάστε επίσης:

Αλλαγή του χρόνου με τον Στέλιο Ρόκκο στο Σπίτι με το MEGA

Σκοτεινή Θάλασσα: Μία τραγωδία χωρίς ένοχο και ένας σκοτεινός ήρωας

Στην κορυφή της τηλεθέασης το ρεβεγιόν Χριστουγέννων στο MEGA

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Montblanc: Το παλάτι των Βερσαλλιών γίνεται πένα υψηλής κομψότητας
Μαρίνα Βερνίκου: Νέα εμφάνιση με χρυσό σούπερ μίνι φόρεμα
Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Αποκαλύπτει ποια είναι η σχέση της με τα αδέλφια της, Άλκη, Πάρη και Μελίτα (video)
Η Δήμητρα Κούστα στην πρεμιέρα της Βίσση (video)
Ρομπέρτο Κούστας: Δήλωσε συμμετοχή στη Eurovision ο γιος του Γιάννη Κούστα
Έλενα Παπαρίζου: Εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο
Annabel’s: Η ιστορία του club όπου γιόρτασαν τα γενέθλιά τους τα παιδιά Τσάκου – Κριθαριώτη
Αυγή: Παραιτήθηκε ο διευθυντής Σπύρος Σουρμελίδης
Open: O Νταβιντιάν, o Παπαμιμίκος και τι συμβαίνει πραγματικά στον σταθμό του Ιβάν Σαββίδη