array(0) {
}
        
    
Menu
2.07%
Τζίρος: 166.91 εκατ.

Αλλαγή σελίδας στον ΣΦΕΕ: Ο αιφνιδιασμός του Ολύμπιου Παπαδημητρίου στο ΔΣ και η διαδοχή

Life & Style

Στην κορυφή της τηλεθέασης το ρεβεγιόν Χριστουγέννων στο MEGA 

Μαρινέλλα και Αντώνης Ρέμος
Comments

Το MEGA ήταν η πρώτη επιλογή του τηλεοπτικού κοινού το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων, Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου.

Η βραδιά ξεκίνησε με το χριστουγεννιάτικο επεισόδιο της εμβληματικής κωμικής σειράς του MEGA, «Οι Απαράδεκτοι». Η σειρά της Δήμητρας Παπαδοπούλου κέρδισε την πρωτιά στη ζώνη μετάδοσής της στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 17,2%.

Το επεισόδιο παρακολούθησαν 760.560 τηλεθεατές με την κάλυψη να φτάνει τους 1.438.734 τηλεθεατές.

Σε επιμέρους κοινά η τηλεθέαση έφτασε το 43,2%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι χρήστες του Twitter αποθέωσαν τους «Απαράδεκτους» με ενθουσιώδη σχόλια, κάνοντας το hashtag #ΟiΑparadektoi πρώτο trend σε όλη τη διάρκεια μετάδοσης του επεισοδίου.

Οι Απαράδεκτοι
Οι Απαράδεκτοι

Οι τηλεθεατές συνέχισαν το ρεβεγιόν επιλέγοντας να κάνουν «Χριστούγεννα στο MEGA» με τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, Μαρινέλλα και τον κορυφαίο τραγουδιστή της γενιάς του, Αντώνη Ρέμο.

Η εορταστική μουσική εκπομπή του MEGA κυριάρχησε του ανταγωνισμού στη ζώνη μετάδοσής της σημειώνοντας πρωτιά στο σύνολο του κοινού αλλά και στο δυναμικό κοινό 18-54.

Συγκεκριμένα, στο σύνολο του κοινού σημείωσε ποσοστό 20,3% και βρέθηκε 7 και πλέον μονάδες μπροστά από τα προγράμματα των άλλων καναλιών, ενώ στο δυναμικό κοινό 18-54 κατέγραψε ποσοστό 16,4% και διαφορά 3,4 μονάδων από τον ανταγωνισμό.

Σε επιμέρους κοινά, μάλιστα, η τηλεθέαση ξεπέρασε το 25%.

Η Μαρινέλλα και ο Αντώνης Ρέμος συναντήθηκαν για πρώτη φορά τηλεοπτικά στην οθόνη του MEGA και μας ταξίδεψαν με τις μεγάλες επιτυχίες τους από το χθες και το σήμερα. Δίπλα τους βρέθηκε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Στη μεγαλύτερη μουσική συνάντηση της χρονιάς η κάλυψη ξεπέρασε τα 3 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Στις μοναδικές ερμηνείες της Μαρινέλλας και του Αντώνη Ρέμου υποκλίθηκε και το Twitter. Το hashtag #SpitiMeToMega ήταν πρώτο trend καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, με τον συνολικό αριθμό των tweets να ξεπερνάει τις 6.000.

Διαβάστε επίσης:

Χριστούγεννα στο MEGA: Ο Αντώνης Ρέμος υποδέχεται τη Μαρινέλλα

Survivor: Τι τηλεθέαση έκανε η πρεμιέρα

Just the 2 of Us: Τα τρία ζευγάρια που πάνε τελικό

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Προκοπίου: Ποιος είναι ο εφοπλιστής που παντρεύτηκε το εντυπωσιακό μοντέλο από το Μεξικό
Πρόστιμο-σοκ 73,2 εκατ. ευρώ για τηλεπαιχνίδι χωρίς άδεια στην Ισπανία!
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ στη Μύκονο: Η βόλτα στον Γιαλό, η ανθοδέσμη, ο πελεκάνος και οι selfies
Γιάννης Προκοπίου: Γάμος-υπερπαραγωγή στη Γλυφάδα για τον εφοπλιστή (pics)
Παπαδρόσος στην ΑΝΤ1, η τύχη της Αρτέμιδος, η δικαστική μάχη Ρέβη – Κουρδή με τον ΣΚΑΙ, το τέλος του Survivor, που πάει η Σία Κοσιώνη και τι κάνει ο Σρόιτερ στον Flash
ΣΚΑΙ: Ο Άγγελος Πετρόπουλος αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ομίλου
Γιάννης Κούστας: Birthday dinner στη Βουλιαγμένη με θέμα τα ταξίδια του με τη Δήμητρα Κούστα
Στον ΑΝΤ1 ο Βασίλης Παπαδρόσος – Η επίσημη ανακοίνωση
Κωνσταντίνος Αργυρός: Ποιοι πήγαν στο μεγάλο πάρτυ για τη γιορτή και τα γενέθλια του τραγουδιστή
Χρυσή Βαρδινογιάννη-Νικόλαος Ντε Γκρες: Νέα σικ εμφάνιση σε εκδήλωση στα νότια προάστια