array(0) {
}
        
    
Menu
0.89%
Τζίρος: 272.39 εκατ.

Alpha Bank: Τι βλέπει το Millennium και βγήκε short – Τα σίγουρα στοιχήματα που πήρε σε Metlen και Motor Oil

Life & Style

Στην κορυφή της τηλεθέασης το ρεβεγιόν Χριστουγέννων στο MEGA 

Μαρινέλλα και Αντώνης Ρέμος
Comments

Το MEGA ήταν η πρώτη επιλογή του τηλεοπτικού κοινού το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων, Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου.

Η βραδιά ξεκίνησε με το χριστουγεννιάτικο επεισόδιο της εμβληματικής κωμικής σειράς του MEGA, «Οι Απαράδεκτοι». Η σειρά της Δήμητρας Παπαδοπούλου κέρδισε την πρωτιά στη ζώνη μετάδοσής της στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 17,2%.

Το επεισόδιο παρακολούθησαν 760.560 τηλεθεατές με την κάλυψη να φτάνει τους 1.438.734 τηλεθεατές.

Σε επιμέρους κοινά η τηλεθέαση έφτασε το 43,2%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι χρήστες του Twitter αποθέωσαν τους «Απαράδεκτους» με ενθουσιώδη σχόλια, κάνοντας το hashtag #ΟiΑparadektoi πρώτο trend σε όλη τη διάρκεια μετάδοσης του επεισοδίου.

Οι Απαράδεκτοι
Οι Απαράδεκτοι

Οι τηλεθεατές συνέχισαν το ρεβεγιόν επιλέγοντας να κάνουν «Χριστούγεννα στο MEGA» με τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, Μαρινέλλα και τον κορυφαίο τραγουδιστή της γενιάς του, Αντώνη Ρέμο.

Η εορταστική μουσική εκπομπή του MEGA κυριάρχησε του ανταγωνισμού στη ζώνη μετάδοσής της σημειώνοντας πρωτιά στο σύνολο του κοινού αλλά και στο δυναμικό κοινό 18-54.

Συγκεκριμένα, στο σύνολο του κοινού σημείωσε ποσοστό 20,3% και βρέθηκε 7 και πλέον μονάδες μπροστά από τα προγράμματα των άλλων καναλιών, ενώ στο δυναμικό κοινό 18-54 κατέγραψε ποσοστό 16,4% και διαφορά 3,4 μονάδων από τον ανταγωνισμό.

Σε επιμέρους κοινά, μάλιστα, η τηλεθέαση ξεπέρασε το 25%.

Η Μαρινέλλα και ο Αντώνης Ρέμος συναντήθηκαν για πρώτη φορά τηλεοπτικά στην οθόνη του MEGA και μας ταξίδεψαν με τις μεγάλες επιτυχίες τους από το χθες και το σήμερα. Δίπλα τους βρέθηκε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Στη μεγαλύτερη μουσική συνάντηση της χρονιάς η κάλυψη ξεπέρασε τα 3 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Στις μοναδικές ερμηνείες της Μαρινέλλας και του Αντώνη Ρέμου υποκλίθηκε και το Twitter. Το hashtag #SpitiMeToMega ήταν πρώτο trend καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, με τον συνολικό αριθμό των tweets να ξεπερνάει τις 6.000.

Διαβάστε επίσης:

Χριστούγεννα στο MEGA: Ο Αντώνης Ρέμος υποδέχεται τη Μαρινέλλα

Survivor: Τι τηλεθέαση έκανε η πρεμιέρα

Just the 2 of Us: Τα τρία ζευγάρια που πάνε τελικό

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαριάννα Λάτση οικοδέσποινα στην εκδήλωση της Save a Greek Stray – Απούσα η Εριέττα Κούρκουλου
Αμαλία Κωστοπούλου: Γιατί σταμάτησε να εργάζεται
Εκτός Just the 2 of US ο Κώστας Δόξας
Ο Μπραντ Πιτ χαμογελαστός στο λιμάνι της Ύδρας – Η στιγμή που επιβιβάζεται σε ιπτάμενο δελφίνι
Παντρεύεται η Φαίη Σκορδά – Ποιος είναι ο σύντροφός της, Αλέξανδρος Αθανασιάδης
Αλεξάνδρα Νίκα και Σίλια Κριθαριώτη σε πολυτελές σαλέ στην Ελβετία για την Καθαρά Δευτέρα
Απόστολος Γκλέτσος: Ο λόγος που δεν ήθελε να παίξει με τον Μπραντ Πιτ (video)
Χριστόφορος Παπακαλιάτης και Κλέλια Ανδριολάτου στο after party των BAFTA με Ίθαν Χοκ και Τεγιάνα Τέιλορ
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ο προβληματισμός του όταν είδε το Κύπελλο του Παναθηναϊκού από κοντά
Νόβακ Τζόκοβιτς: Το πολυτελές καταφύγιο του θρύλου του τένις στη Μαρμπέγια (βίντεο)