ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Περιπέτεια για τον υπουργό, κ. Χρήστο Σταϊκούρα, ο οποίος, προπαραμονή Πρωτοχρονιάς, εισήχθη εκτάκτως στο Ερρίκος Ντυνάν με οξύ κοιλιακό άλγος.
Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του υπουργού, ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας εισήχθη στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center εκτάκτως χθες, 30/12/2021, με οξύ κοιλιακό άλγος. Κλινικοεργαστηριακώς, διαπιστώθηκε οξεία λιθιασική χολοκυστίτιδα.
Έλαβε την κατάλληλη συντηρητική θεραπευτική αγωγή και υποβλήθηκε σήμερα, 31/12/2021, σε λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή επιτυχώς. Η κλινική του εικόνα και η μετεγχειρητική πορεία είναι εξαιρετική.
Ο υπουργός θα παραμείνει νοσηλευόμενος για λίγα 24ωρα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΥΠΕΘΟ: Με άμεση ισχύ η αναπροσαρμογή της δόσης στα δάνεια του νόμου Κατσέλη
- Microsoft: Στο στόχαστρο των ιταλικών αρχών για την αύξηση τιμών στο Microsoft 365
- Γιώργος Καρασιώτας (Πλαστικά Θράκης): Η συσκευασία εξελίσσεται σε στρατηγικό πλεονέκτημα για τη βιομηχανία τροφίμων
- Τέλος στο Ολυμπιακό ιδεώδες βάζει η ΔΟΕ, δίνοντας 8.600 ευρώ σε κάθε αθλητή των Ολυμπιακών Αγώνων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.