ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη σύλληψη δύο εκ των διασωθέντων του ναυαγίου στην βραχονησίδα Πρασονήσι, μετά το ναυάγιο πλοίου που μετέφερε παράνομα μετανάστες, προχώρησε το Λιμενικό.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Λιμενικού, πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 43 και 44 ετών, από το Κιργιστάν, οι οποίοι φέρεται να είναι οι διακινητές των μεταναστών.
Υπενθυμίζεται πως στο συγκεκριμένο ναυάγιο έχασαν τη ζωή τους 11 μετανάστες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρει:
«Ολοκληρώθηκε με ασφάλεια απογευματινές ώρες χθες, η μεταφορά των αλλοδαπών που απεγκλωβίστηκαν από τη νησίδα Πρασονήσι στη θαλάσσια περιοχή βόρεια των Αντικυθήρων την 24-12-2021, στον λιμένα Πειραιά.
Η μεταφορά πραγματοποιήθηκε από το Π.Α.Θ./Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.-070, ενώ κατά την προανάκριση που διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, προέκυψε ότι δύο εκ των αλλοδαπών, ηλικίας 43 και 44 ετών, φέρεται να είναι οι διακινητές των υπολοίπων και ακολούθως συνελήφθησαν».
Διαβάστε επίσης
Μηταράκης: Η Τουρκία να πολλαπλασιάσει τις προσπάθειές της για την αποτροπή παράνομων αναχωρήσεων
Γιάννης Πλακιωτάκης: Η Ελλάδα σώζει ζωές που άλλοι θέτουν σε κίνδυνο στο Αιγαίο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ν. Αναγνωστάκης (VICAN): Το success story των 50 ετών, το «πρώτο παιδί», το φάρμακο και το ελληνικό τραγούδι
- Έρση Σωτηροπούλου: «Πέρασε σαν σαΐτα από το μυαλό μου»
- Πότε πέφτουν οι υπογραφές για την εξαγορά του 51%+ της Μεσόγειος ΑΕ από τη Veolia
- Το Affalterbach ξέχασε πώς σχεδιάζονται οι AMG – Ο καρχαρίας έχασε τα δόντια του στο σχεδιαστικό έκτρωμα της δεκαετίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.