ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Super deal 18 δισ. δολ. στην αγορά του καφέ: Η Keurig Dr Pepper αποκτά την JDE Peet’s με τα brands Jacobs και L’OR
Η κοινοπραξία των διεθνούς φήμης και εμπειρίας εταιρειών Mace και Jacobs αναλαμβάνει τον ρόλο του Συμβούλου Διαχείρισης Κατασκευής Κτιριακών Έργων για την επένδυση του Ελληνικού, όπως ανακοίνωσε η Lamda Development.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Lamda:
Η LAMDA DEVELOPMENT S.A. (εφεξής η «Εταιρεία»), σύμφωνα με τον Κανονισμό 596/2014/ΕΕ και τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών, έκαστος όπως ισχύει, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την επιλογή του Συμβούλου Διαχείρισης Κατασκευής Κτιριακών Έργων (Project Management Consultant for Buildings). Ανάδοχος θα είναι η κοινοπραξία των εταιρειών Mace και Jacobs, εταιρείες διεθνούς φήμης και εμπειρίας σε διαχείριση κατασκευής έργων σημαντικού μεγέθους, οικονομικής αξίας και βαθμού πολυπλοκότητας.
Διαβάστε επίσης
Lamda Development: Μνημόνιο με Eurobank για τον Πύργο στο Ελληνικό
LAMDA Development: Νέο μέλος του ΔΣ ο Ιωάννης Ζαφειρίου
Lamda Development: Ανοίγει σήμερα τις πύλες του το Experience Park στο Ελληνικό (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Alpha Bank: Τι βλέπει το Millennium και βγήκε short – Τα σίγουρα στοιχήματα που πήρε σε Metlen και Motor Oil
- Μεγάλου (Πειραιώς): Το ιστορικό ρεκόρ χορηγήσεων, το σχέδιο για το μέρισμα και η Εθνική Ασφαλιστική
- Σκλαβενίτης: Ανοίγει μεγάλο σούπερ μάρκετ σε κτίριο που ανήκει στον Mr Βίκος
- Προοδευτική: Στα δικαστήρια η μάχη των μετόχων για την αλλαγή Δ.Σ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.