ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για άλλη μια φορά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ανοίγει μέτωπα. Τώρα, σειρά είχαν οι νοσηλευτές, με τους οποίους όπως φαίνεται ανοίγει κανονικό πόλεμο, καθώς σε δημόσια δήλωσή του είπε ότι “σε κέντρα υγείας της περιφέρειες οι νοσηλεύτριες πάνε για δουλειά με το πλεκτό τους”.
Επιπλέον, στη διάρκεια των εγκαινίων του τμήματος πυρηνικής ιατρικής στο νοσοκομείο “Άγιος Σάββας”, ο κ. Πολάκης δήλωσε ότι “Έχουμε και κέντρα υγείας ανά την Ελλάδα, εκεί όπου η λογική κατανομή είναι 6-8 νοσηλεύτριες, έχουμε 15, 18, 23 ή 25 και πάνε με το πλεκτό”.
Από τη μεριά της, η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδας χαρακτήρισε φαιδρές, απαράδεκτες και διχαστικές τις δηλώσεις του και ζήτησε από τον αναπληρωτή υπουργό να ανακαλέσει άμεσα.
Η Ένωση αναφέρει σχετικά να ανακαλέσει “τα όσα ξεστόμισε αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη από τα φλέγοντα και άλυτα προβλήματα του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Σ’ ένα κατεστραμμένο σύστημα υγείας , ο κ. Πολάκης έρχεται για άλλη μια φορά να πυροδοτήσει την οργή των χιλιάδων νοσηλευτών που χάρη στην αυτοθυσία και αυταπάρνησή τους -και όχι πλέκοντας- κρατούν ανοικτά τα νοσοκομεία ακόμα”.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συρεγγέλα για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η αντιπολίτευση δεν ψήφισε την μεταφορά του στην ΑΑΔΕ, αλλά δεν είχε και μια εναλλακτική πρόταση
- Μαρινάκης: Γιατί είναι αναγκαίο το age ban στα κοινωνικά δίκτυα
- Μιχαηλίδου: Ξεκινά η ψηφιακή ενδυνάμωση 2.740 ατόμων με αναπηρία σε 74 Κόμβους σε όλη τη χώρα
- Χρηματιστήριο: Μεγάλος τζίρος στην Ιντρακόμ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.