Μελωδικά Χριστούγεννα έρχονται στο MEGA και… τα «λόγια είναι περιττά»!
Ένα ξεχωριστό και λαμπερό ρεβεγιόν θα απολαύσουμε την παραμονή των Χριστουγέννων, Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, στις 21:40 στο MEGA.
Ο Αντώνης Ρέμος, ο αγαπημένος λαϊκός ερμηνευτής, υποδέχεται τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, Μαρινέλλα, σε μία ιδιαίτερη εορταστική βραδιά με αξεπέραστες επιτυχίες και εκπλήξεις αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του MEGA.
Ο Αντώνης Ρέμος και η Μαρινέλλα συναντιούνται πρώτη φορά τηλεοπτικά και μας προσκαλούν σε ένα γιορτινό μουσικό ταξίδι με αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια σε σόλο εκτελέσεις και μοναδικά ντουέτα.
Ένα πανόραμα επιτυχιών και αναμνήσεων για την πιο χαρούμενη νύχτα του χρόνου: «Δεν είναι που φεύγεις», «Έτσι ξαφνικά», «Τολμώ», «Γιατί φοβάσαι», «Ποτέ να μη χαθείς απ’ τη ζωή μου», «Είναι στιγμές», «Είσαι παντού και πουθενά», «Κι ύστερα», «Μα δεν τελειώσαμε» και πολλά άλλα εξίσου δημοφιλή.

Μαζί τους η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, για να δώσει τις δικές της ευχές και να μας παρασύρει με την εξαιρετική φωνή της.
Αυτή την παραμονή των Χριστουγέννων, την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου στις 21:40 στο MEGA, τίποτα καλύτερο από αυτή τη μουσική βραδιά. Τίποτα καλύτερο από την τραγουδισμένη αγάπη.
Διαβάστε επίσης:
Aντώνης Ρέμος, πρώτο τραπέζι πίστα; Mόνο με πιστοποιητικό (εμβολιασμού) και 10.000 ευρώ
Four Seasons: Το πιο ακριβό δείπνο -παραμονή Πρωτοχρονιάς- με 650 ευρώ το άτομο
Mega Stories: Ιστορίες φίλων από τον καλλιτεχνικό χώρο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Mega Stories: Την Τάμτα συναντά η Δώρα Αναγνωστοπούλου (video)
- Νέα Ιωνία: Συνελήφθη 42χρονος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικου
- Τρόμος στο Μεξικό: Υποψήφια δήμαρχος δολοφονήθηκε live κατά τη διάρκεια προεκλογικής εκδήλωσης
- Ανάλυση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής: Οι κινητήριοι μοχλοί της ανάπτυξης στην Ελλάδα τα τελευταία 60 χρόνια
