ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σαρωτικό είναι το πέρασμα της κακοκαιρίας «Κάρμελ» από το νησί της Εύβοιας, με έντονους ανέμους και σφοδρή χιονόπτωση.
Προβλήματα παρατηρούνται στον δήμο Μαντουδίου, όπου τουλάχιστον 10 χωριά έχουν μείνει χωρίς ρεύμα, καθώς οι άνεμοι έριξαν κολώνες της ΔΕΗ. Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ επιχειρούν προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα.
Παράλληλα, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, ανακοίνωσε ότι, λόγω κατολίσθησης βράχων στο οδόστρωμα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, στην Επαρχιακή Οδό Λ. Αιδηψού-Λίμνης, στην 9η χ/θ περιοχή «ΗΛΙΟΣ».
Αυτή την ώρα στη Στενή και τα μηχανήματα του δήμου και της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας δίνουν μάχη για να κρατήσουν το δείπνο ανοιχτό.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μετρό: Κλείνουν νωρίτερα Σύνταγμα, Ευαγγελισμός και Μέγαρο Μουσικής από την Κυριακή – Οι αλλαγές στη Γραμμή 3
- Φοιτητική στέγη: Πόσο κοστίζουν τα σπίτια σε Πάτρα, Ιωάννινα και Λάρισα μετά τις βάσεις
- Γεωργιάδης κατά Σαλμά για το πρόστιμο του ΕΟΠΥΥ: «Θα καταλογιστούν ξανά τα 176.000 ευρώ» – Αιχμές για Πολάκη
- Τριάδες με Goal και Over
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.