Το …παγκόσμιο κίνημα των “Rich Kids”, που κάνει θραύση σε Βρετανία, Ντουμπάι, Τουρκία και Σιγκαπούρη, έφτασε και στην Ελλάδα με τα #richkidsofgreece, να αναστατώνουν τα social media.
Ο λογαριασμός που ονομάζεται «Rich kids of Greece», είναι γεμάτος από φωτογραφίες με χλιδάτες διακοπές, πανάκριβα ρολόγια, αυτοκίνητα και ρούχα που απολαμβάνουν χωρίς έλεος όλα τα πλουσιόπαιδα της Ελλάδας.






Διακοπές στα νησιά με ιδιωτικά σκάφη, σαμπάνια, ακριβές φίρμες, κινητά iphone και Rolex μονοπωλούν το ενδιαφέρον με τις γυναίκες των #richkidsofgreece να δοκιμάζουν τις Louboutin γόβες τους και ό,τι άλλο μπορεί να ονειρευτεί ο κάθε κοινός θνητός.
Από την άλλη, οι άντρες, προτιμούν να δείχνουν τα πολυτελή αμάξια τους, τα ρολόγια τους και τα… άδεια μπουκάλια Belvedere ή Dom Perignon από τα νυχτερινά κέντρα, όπου διασκεδάζουν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέλισσες: Κρυφός γάμος για τον Χρήστο Μάστορα (video)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Mila Kunis – Ashton Kutcher: Γονείς για δεύτερη φορά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Βουτιά άνω του 6% μετά τα σενάρια συμφωνίας ΗΠΑ και Ιράν – Στα 101 δολάρια το Brent
- ΗΑΕ προς Ιράν: Οι αμυντικές συνεργασίες μας είναι ζήτημα εθνικής κυριαρχίας
- Τραμπ: Πιθανό να χρειαστεί μια εβδομάδα για να καταλήξουμε σε συμφωνία με το Ιράν
- Συνάντηση Τσίπρα με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο: Οι διεθνείς εξελίξεις στο επίκεντρο της συζήτησης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.