Ο Ηλιάς Κλάππας ανεδείχθη πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, καθώς επικράτησε το Πολυχρόνη Περιβολάρη στις εκλογές των δικηγόρων του συλλόγου.
Ειδικότερα, ο Ηλίας Ηλίας Ι. Κλάππας (Συνδυασμός «ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ») έλαβε 619 ψήφους, έναντι 476 που έλαβε ο Πολυχρόνης Γ. Περιβολάρης
(Συνδυασμός «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ»).
23 ψηφοδέλτια ήταν άκυρα ενώ υπήρξαν 26 λεπτά.
Με βάση τις ψήφους που έλαβαν οι ανωτέρω υποψήφιοι, Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά ανακηρύσσεται ο κ. Ηλίας Κλάππας του Ιωάννη, για την χρονική περίοδο από 01/01/2022 έως 31/12/2025, αναφέρει η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Fitch: Σήμα για αναβάθμιση της Ελλάδας, αναθεώρησε σε «θετικό» το outlook, διατήρησε το BBB-
- Οι δασμοί της νέας «δημιουργικής καταστροφής» και της προεκλογικής συνέπειας του Τραμπ
- Το δείπνο των «γαλάζιων» στου «Κατσόγιαννου», το δόγμα της Ντόρας, με ποιον βουλευτή είναι έξαλλος ο Κ.Μ., ο Δένδιας και οι δωρεές και η ερώτηση που δεν απαντά ο «Ψηλός»
- Power Game στο OPEN του Ιβάν Σαββίδη, τι γίνεται με Ζούλα, Πορτοσάλτε, οι κινήσεις Μαρινάκη και που θα μοιράσει λεφτά ο ΕΚΚΟΜΕΔ
