ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έπαθλο-ρεκόρ 4,4 εκατ. ευρώ από το ΛΟΤΤΟ στα 31α γενέθλιά του
Το μεγαλύτερο έπαθλο των τελευταίων επτά ετών μοιράζει απόψε το ΛΟΤΤΟ. Ανέρχεται σε 4,4 εκατ. ευρώ και είναι το υψηλότερο διανεμόμενο ποσό στην πρώτη κατηγορία του παιχνιδιού από τον Ιούνιο του 2014. Συγκεκριμένα, στις 14 Ιουνίου του 2014 ένας τυχερός παίκτης του ΛΟΤΤΟ από την Πυλαία Θεσσαλονίκης είχε κερδίσει 4.289.301,72 ευρώ.
Η αποψινή κλήρωση για το έπαθλο-ρεκόρ των 4,4 εκατ. ευρώ συμπίπτει με τα γενέθλια του παιχνιδιού. Το ΛΟΤΤΟ γιορτάζει την 31η επέτειο από την πρώτη κλήρωση, που πραγματοποιήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου του 1990.
Κατάθεση δελτίων έως τις 21:30
Οι παίκτες που θέλουν να διεκδικήσουν τα 4,4 εκατ. ευρώ στο ΛΟΤΤΟ έχουν προθεσμία έως τις 21:30 απόψε για να επισκεφθούν το πλησιέστερο κατάστημα ΟΠΑΠ και να καταθέσουν το δελτίο τους. Η κλήρωση του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η ΤΕΝ, του Νίκου Τσάκου, παρήγγειλε τέσσερα νεότευκτα πλοία μεταφοράς LNG αξίας 1 δισ. δολαρίων – Ναυπηγεί άλλα 20 πλοία
- Ρωσία: «Η Μόσχα θα ενεργήσει με υπευθυνότητα μετά την εκπνοή της συνθήκης New START»
- Κόντρα στον Τραμπ οι NYT: Απροσδόκητα έσοδα $802 εκατ. και 450.000 νέοι ψηφιακοί συνδρομητές
- Τραγωδία στη Χίο: Η Τουρκία αμφισβητεί με ΝΟΤΑΜ τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα στην περιοχή – Πώς απάντησε η Ελλάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.