Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add mononews.gr on Google

Υπέρ της επέκτασης της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού σε ηλικιακές ομάδες κάτω των 60 ετών, αλλά και σε συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων – όπως για παράδειγμα στην εστίαση, στους δικαστικούς λειτουργούς, στους εκπαιδευτικούς και στους αστυνομικούς – τοποθετήθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο του Σκάϊ.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης μίλησε επίσης υπέρ της επιβολής αναλογικού προστίμου, λέγοντας ότι το διοικητικό πρόστιμο των 100 ευρώ το μήνα πρέπει να αφορά εισοδήματα έως 1.000 ευρώ.

Εκτίμησε ότι πιο σημαντικοί από τα πρόστιμα, είναι οι περιορισμοί στους ανεμβολίαστους και συνεπώς εκεί πρέπει να δοθεί βάρος, παράλληλα με την επέκταση του εμβολιασμού. Επίσης πρότεινε να γίνονται πιο πολλά τεστ στον πληθυσμό.

Διαβάστε επίσης

Μητσοτάκης: Ηθική μου υποχρέωση να πείσουμε όλους τους πολίτες άνω των 60 ετών να εμβολιαστούν

Οικονόμου: Άμεσα η απόφαση για συντόμευση του εμβολιασμού με τρίτη δόση

Πώς φτάσαμε στον υποχρεωτικό εμβολιασμό- Η αδράνεια οδηγούσε σε Χριστουγεννιάτικο εφιάλτη