ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς βγήκε θετικός στον κορονοϊό, αν και εμβολιασμένος.
Σύμφωνα με το ESPN ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μπήκε στο πρωτόκολλο κορονοϊού, και αυτό σημαίνει ότι θα χάσει αρκετά από τα επόμενα παιχνίδια των Λος Άντζελες Λέικερς. Δεν παίζει απόψε κόντρα στους Κινγκς.
O ΛεΜπρόν Τζέιμς έκανε τρια τεστ για τον κορονοϊό
Ο 37χρονος φόργουορντ – ο οποίος είναι εμβολιασμένος, όπως είχε ο ίδιος δηλώσει τον Σεπτέμβριο στην Media Day των Λέικερς – χρειάστηκε να υποβληθεί σε τρία τεστ για τον κορονοϊό για να επιβεβαιωθεί πως έχει προσβληθεί από τη νόσο.
Ο διάσημος μπασκετμπολίστας προς το παρόν είναι ασυμπτωματικός, ενώ η ομάδα του ναύλωσε τζετ για να μπορέσει να επιστρέψει με ασφάλεια πίσω στο Λος Άντζελες.
Ωστόσο θα πρέπει να παραμείνει απαραιτήτως σε δεκαήμερη καραντίνα. Θα επιστρέψει στη δράση όταν επιβεβαιωθούν δύο αρνητικά PCR τεστ σε ένα 24ωρο.
Διαβάστε περισσότερα:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Chevron: Συμφωνία με την Τουρκία για παγκόσμιες έρευνες πετρελαίου και φυσικού αερίου
- ΟΤΕ: ΑΙ & κυβερνοασφάλεια στο επίκεντρο εκδήλωσης του IT Innovation Center Ομίλου
- Θανάσης Σκουρτόπουλος: Θλίψη στο ελληνικό μπάσκετ, πέθανε ο πρώην προπονητής της Εθνικής
- Παπασταύρου: «Νευρώνας» της ενεργειακής και πολιτικής αρχιτεκτονικής η Βόρεια Ελλάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.