ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τι έλεγε ο Μπόμπολας για τον Βαρδή, το ράλι σε Alpha και ΠΛΑΘ, γιατί ο Ιβάν βιάζεται να πουλήσει στον Ρέστη, ο άγνωστος εφοπλιστής Ψαρογιώργος και ο Νίκος Πατέρας και ποιοι πλήρωσαν 2.500 για ένα gala στη Νέα Υόρκη
Με απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 5417/Τεύχος Β΄/22-11/2021, αυξάνονται τα ποσά των επιδομάτων που λαμβάνουν οι δικαιούχοι ασφαλισμένοι του ΟΙΚΟΥ ΝΑΥΤΟΥ από τον Δεκέμβριο 2021 μετά από εισήγηση του Ο.Ν.
Αναλυτικότερα:
– Το επίδομα Ασθενείας αυξάνεται σε 470,00 ευρώ (τετρακόσια εβδομήντα ευρώ) μηνιαίως για τους έγγαμους/έγγαμες ναυτικούς ή τους/τις έχοντες προστατευόμενα τέκνα και σε 390,00 ευρώ μηνιαίως για τους άγαμους/άγαμες ναυτικούς ή μη έχοντες προστατευόμενα τέκνα.
– Το επίδομα «ΟΙΚΟΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ» αυξάνεται σε 230 ευρώ (διακόσια τριάντα ευρώ) μηνιαίως.
– Το επίδομα «ΟΙΚΟΙ ΕΝΔΙΑΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ» αυξάνεται σε 225,00€ (διακόσια εικοσιπέντε ευρώ) μηνιαίως.
Διαβάστε επίσης:
Σκυλακάκης: Χαμηλοσυνταξιούχοι, υγειονομικοί και ΑμεΑ θα λάβουν το επίδομα πριν τα Χριστούγεννα
CLIA: Επανέρχεται στις κρουαζιέρες το 80% των πλοίων
ΕΝΕΔΕΠ: Προκήρυξε νέα διήμερη απεργία 1-2 Δεκεμβρίου στο λιμάνι του Πειραιά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Νικόλας Τσάκος επελέγη ως τελετάρχης της παρέλασης στην Νέα Υόρκη στις 26 Μαρτίου
- Κωστής Φραγκούλης: Καταδικάζω τις επιθέσεις εναντίον των πλοίων και των ναυτικών
- OPEC+: Προς επικύρωση των σχεδίων για παύση της αύξησης παραγωγής τον Μάρτιο
- Australian Open: Ο Κάρλος Αλκαράθ έγινε ο νεαρότερος τενίστας που κατακτά 4 Grand Slam
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.