ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά πραγματοποιήθηκε ένα Επετειακό Εορταστικό Γεύμα Εργασίας με αφορμή τα 200 χρόνια από το 1821, τιμώντας τις Τρείς Μεγάλες Δυνάμεις της Εποχής για την συμβολή τους στην Εθνική μας Ανεξαρτησία.
Η Eναρκτήρια εκδήλωση είχε Επίτιμο Προσκεκλημένο τον Εξοχότατο Βρετανό Πρέσβη στην Ελλάδα κύριο Matthew Lodge.
Με την συμβολή του Καθηγητή Διεθνών Σχέσεων κυρίου Θάνου Βερέμη, ανέπτυξαν το θέμα με γενικό τίτλο «From Navarino to Net Zero: British and Greek Partnership on the Oceans from 1821 to the present»
Τα Μέλη είχαν την δυνατότητα να θέσουν ερωτήματα στους κυρίου Matthew Lodge και Θάνο Βερέμη προκαλώντας εποικοδομητικό διάλογο.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.