ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την μάχη με τον κορονοϊό έχασε σήμερα το μεσημέρι ένας 19χρονος που νοσούσε από κορονοϊό στη Θεσσαλονίκη.
Ο νεαρός νοσηλευόταν σε μονάδα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου από τις 13 Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο 19χρονος δεν είχε εμβολιαστεί ωστόσο, ήταν ανοσοκατεσταλμένος καθώς πρόσφατα είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού.
Την ίδια ώρα, δραματική είναι η κατάσταση στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», όπου η εφημερία ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί, με 56 εισαγωγές ασθενών με κορονοϊό.
Στις απλές κλίνες νοσηλεύονται 130 ασθενείς, ενώ γεμάτα είναι και α 24 κρεββάτια στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Συνολικά 19 συμπολίτες μας νοσηλεύονται εκτός ΜΕΘ.
Διαβάστε επίσης:
Πλεύρης: Κυλιομένο πέντε τμημάτων στην εργασία – Νέο ωράριο για το λιανεμπόριο
Εμβόλιο Covid-19: Από σήμερα τα ραντεβού για την 3η δόση για όσους έχουν συμπληρώσει 5,5 μήνες από τη 2η
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ στους NYT: Θα σεβαστώ το αποτέλεσμα, ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους Δημοκρατικούς
- WSJ: Στον πόλεμο με το Ιράν αποδίδουν συνεργάτες του Τραμπ τις εκλογικές ήττες των Ρεπουμπλικανών
- Τραμπ: «Αν ήμουν στα ψηφοδέλτια, θα είχαμε σαρωτική νικη»
- Wall Street: Βουτιά 1% για τα futures του S&P 500 μετά την επέλαση των Δημοκρατικών στις ενδιάμεσες εκλογές – Στο -2% ο Nasdaq
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.