ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας κέρδισε δυναμική το 2021, γεγονός που οφείλεται ιδίως στις επενδύσεις» σημειώνει σε δήλωσή του ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης μετά τη δημοσιοποίηση των φθινοπωρινών οικονομικών προβλέψεων 2021 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε:
«Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με τις νέες – φθινοπωρινές – προβλέψεις της που ανεβάζουν την εκτίμηση για την ανάπτυξη της Ελλάδας το 2021 στο 7,1% από 4,3% του ΑΕΠ, τονίζει ότι η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας κέρδισε δυναμική το 2021, γεγονός που οφείλεται ιδίως στις επενδύσεις.
Μετά τις προβλέψεις και τις διαπιστώσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, είναι σαφές ότι η κριτική που ασκείται από την αντιπολίτευση και η μιζέρια, η οποία εξάγεται για τις οικονομικές επιδόσεις της χώρας, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ο ελληνικός λαός με πολλές θυσίες και πολύ μεγάλη προσπάθεια κερδίζει ένα πολύ μεγάλο στοίχημα. Το 2022 θα πάμε ακόμη καλύτερα».
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.