Οι καλλιτέχνες των δρόμων δρουν, γενικότερα, με σκοπό να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τα πράγματα γύρω μας, μετατρέποντάς τα σε έργα τέχνης, αφήνοντας, πάντα, τη δικιά τους υπογραφή. Η ζωγραφική του δρόμου βρίσκεται παντού. Σε ερημικά σοκάκια, σε εγκαταλελειμμένα κτίρια, σε τοίχους πολυκατοικιών, ακόμα και σε μέρη που δε θα μπορούσαμε να φανταστούμε, όπως κάδους απορριμάτων.
Ο Julian Beever είναι ένας καλλιτέχνης του δρόμου από τη Μεγάλη Βρετανία, που είναι, παγκοσμίως, γνωστός για τις μοναδικές δημιουργίες του σε πεζοδρόμια. Πιο συγκεκριμένα, ο Beever είναι, κυρίως, γνωστός για τις απίστευτες τρισδιάστατες ψευδαισθήσεις του, που δημιουργούν την εντύπωση του βάθους, όταν τις βλέπει κανείς από συγκεκριμένες γωνίες. Το έργο του είναι τόσο εντυπωσιακό, που τον έχουν χαρακτηρίσει ”Πικάσο του πεζοδρομίου”. Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες και θα καταλάβετε το γιατί:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πειραιώς: Βonus 22,5 εκατ. ευρώ στο προσωπικό της τράπεζας και μέλη του Δ.Σ, αλλά και νέο buyback μετοχών έως 33 εκατ. ευρώ.
- Γιώργος Στάσσης: Θα επεκτείνουμε την γκάμα των προϊόντων στα ΔΕΗ stores- Τα σχέδια για τη λιανική
- Ιόνιος Σχολή: Εξαφανισμένος ο ιδιοκτήτης Αγγελος Δερβέναγας – Αγωνία των γονιών για τη μετακόμιση στο Μαρούσι και αναπάντητα ερωτηματικά
- Η Επιτροπή των 32.000 υπαλλήλων και των μηδενικών αντανακλαστικών










Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.