Επιμένει ότι είναι κόρη του του μουσικοσυνθέτη Σταμάτη Σπανουδάκη, η Μαριλένα Σπανουδάκη και σήμερα συζητήθηκε στο Τριμελές Πρωτοδικείο η αίτηση αναψηλάφησης για την πατρότητα.
Το 1976 η Δικαιοσύνη είχε απορρίψει την αίτηση της 48χρονης κρίνοντας τότε ότι δεν ήταν γνήσιο τέκνο του μουσικοσυνθέτη.
Η 48χρονη αμφισβητεί την τότε πραγματογνωμοσύνη της βιολόγου και ισχυρίζεται πως τα τεχνολογικά μέσα της εποχής δεν επέτρεπαν να δοθούν σίγουρες απαντήσεις, κάτι που μπορεί να λυθεί με ένα test dna.
Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται τους επόμενους μήνες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Rontis: Τα 90 χρόνια οικογενειακής παράδοσης, οι νέες επενδύσεις και η αλλαγή σκυτάλης
- Θ. Τρύφων (ELPEN): Το όραμα για το Athens Life Park, το πλάνο για τις ΗΠΑ, τα funds και η Κερατέα
- e-ΕΦΚΑ: Τέλος στην ετήσια εκκαθάριση εισφορών από το 2027 για 350.000 ασφαλισμένους
- Γιατί το Μέγαρο Μαξίμου «τράβηξε» το αυτί του Φρέντη Μπελέρη;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.