ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Ο κ. Τσίπρας αδυνατεί να παρακολουθήσει έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία. Κατασκευάζει μια δική του πραγματικότητα στην οποία για ό,τι γίνεται στον κόσμο φταίει η κυβέρνηση», δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου απαντώντας στην ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Χαλκίδα.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ: «Αρνείται να αποδεχθεί ποιος κυβερνά, με τη βούληση των πολιτών, και για αυτό και εγκλωβισμένος στον περασμένο αιώνα παραληρεί συνεχώς με απίστευτα ψέματα και τερατώδεις ανακρίβειες».
Και τόνισε: «Η πραγματικότητα μιας Ελλάδας που αλλάζει χωρίς διχασμούς και εξαιρέσεις, παρά τις πρωτόγνωρες κρίσεις, δείχνει ποιος μπορεί και η εμπειρία του πρόσφατου παρελθόντος ποιος δεν μπόρεσε και λόγω της αποτυχίας του παραμένει πολιτικά στη γωνία».
Διαβάστε επίσης
Μητσοτάκης: Η στρατηγική θέση της χώρας μας την καθιστά κόμβο μεταφοράς ενέργειας
Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης ζει στον δικό του κόσμο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Έσπασε τις 6.500 μονάδες ο S&P 500 αναμένοντας την κρίσιμη έκθεση για την απασχόληση στις ΗΠΑ
- Πετρέλαιο: Νέες απώλειες καθώς αυξάνονται ξανά τα αποθέματα στις ΗΠΑ
- Πλεύρης: «Βασική μας προτεραιότητα είναι η πάταξη της λαθρομετανάστευσης»
- Λέσβος: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε Βρισά και Πολυχνίτο
