ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν συναντήθηκε σήμερα στη Ρώμη με την καγκελάριο της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ και συζήτησαν τις προσπάθειες να μην επιτραπεί στη Ρωσία να χειραγωγεί τη ροή φυσικού αερίου, για να επιτύχει πολιτικούς στόχους, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.
Η συνάντηση αυτή έγινε στο περιθώριο της G20.
Ο Μπάιντεν υπογράμμισε ότι είναι σημαντικό «να διασφαλιστεί ότι η Ρωσία δεν θα μπορεί να χειραγωγεί τη ροή του φυσικού αερίου για επιβλαβείς πολιτικούς σκοπούς», σύμφωνα πάντα με τον Λευκό Οίκο.
Οι δύο ηγέτες συζήτησαν επίσης την κατάσταση στο Αφγανιστάν.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Λίβανος: Κλιμακώνεται η κρίση με τις χώρες του Κόλπου – Άλλες 3 ανακάλεσαν τους πρεσβευτές τους
Συνάντηση Μπάιντεν- Ερντογάν την Κυριακή – Στο τραπέζι και το αίτημα για τα F-16
G20: Μικρής διάρκειας η πρώτη συνάντηση Ερντογάν-Φον ντερ Λάιεν μετά το «sofa gate»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στήριξη της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων στους Δικαστές της Δίκης των Τεμπών
- Cosco Shipping: «Καμπανάκι» για αυξημένη αβεβαιότητα στις παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού
- Χατζημανώλη: Η αγαστή συνεργασία με τους φορείς της ναυτιλίας αύξησαν τα πλοία στο Νηολόγιο και η Κύπρος εδραιώνεται σε ναυτιλιακό κέντρο
- Στενά του Ορμούζ: Ευρώπη και Ιαπωνία ενώνουν δυνάμεις για την σταθεροποίηση των αγορών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.