ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εκτροχιασμός μηχανής επιβατικής αμαξοστοιχίας σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς Κυριακή, στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης, κοντά στις αποβάθρες επιβίβασης και αποβίβασης επιβατών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αμαξοστοιχία 3590, με αφετηρία τη Λάρισα, έφτανε στον τελικό προορισμό της, τη Θεσσαλονίκη, όταν στις 12.22 και λίγο πριν την ολοκλήρωση του ταξιδιού, οι μπροστινοί τροχοί της βγήκαν εκτός γραμμής, για άγνωστη μέχρι αιτία.
Όλοι οι επιβάτες και το προσωπικό της αμαξοστοιχίας είναι καλά στην υγεία τους.
Τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται και, σύμφωνα με πληροφορίες, το σχετικό πόρισμα αναμένεται να εκδοθεί στα αμέσως επόμενα εικοσιτετράωρα, πιθανώς και αύριο Δευτέρα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται οι διακοπές κυκλοφορίας λόγω κακοκαιρίας
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο δράστης που παρέσυρε και εγκατέλειψε 8χρονο κοριτσάκι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΔΑΑ: Ισχυρό αποτύπωμα σε βάθος 25ετίας – Στο +8,1% η επιβατική κίνηση το α΄ τρίμηνο του 2026
- Δραματική επιστολή ακτοπλόων σε Μητσοτάκη – Κικίλια: Ζημιές 25 εκατ. ευρώ τον μήνα από τα καύσιμα – Οι 3 προτάσεις τους
- ΕΥΔΑΠ: Ολη η αλήθεια με τα υδρόμετρα – Ο διαγωνισμός των 350 εκατ., τα διλήμματα και οι εκκρεμότητες
- Φώτης Γιόφτσιος: Πάνω από το 25% έχει αυξηθεί το κόστος κατασκευής – Προθεσμίες εξπρές δίνουν οι προμηθευτές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.