ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης τα στοιχεία που παρέλαβε το υπουργείο Παιδείας
Ογδοντάχρονος ήταν ο δράστης της παράσυρσης και εγκατάλειψης 8χρονου κοριτσιού χθες το μεσημέρι στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Η 8χρονη τραυματίστηκε ελαφρά από τη σύγκρουση και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».
Ο 80χρονος οδηγός εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες το βράδυ έπειτα από έρευνα των αστυνομικών.
Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή μετά το μεσημέρι στην οδό Ιατρού Γωγούση στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης με την αστυνομία να έχει στη διάθεση της από αυτόπτες μάρτυρες, τον αριθμό πινακίδας του οχήματος.
Σύμφωνα με όσα δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες το κοριτσάκι συνοδευόταν από τους δύο παππούδες του και ένα αδερφάκι του. Καθώς κατέβαιναν από το πεζοδρόμιο, αυτοκίνητο που οδηγούσε άνδρας ηλικίας περίπου 70 – 75 ετών χτύπησε το κοριτσάκι στο ένα του πόδι.
Κατά πληροφορίες ο τραυματισμός αφορά γόνατο ή και αστράγαλο και πρόκειται πιθανότατα για κάταγμα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θεσσαλονίκη: Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί λόγω βροχής
Θεσσαλονίκη: Mέσα Ιανουαρίου το πρώτο δρομολόγιο του τρένου υψηλής ταχύτητας ETR470
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μακρόν: Σε τροχιά σύγκρουσης με τη Γερμανία για το «Buy European»
- Μελόνι: Νέα αυστηρά μέτρα για το μεταναστευτικό – «Ναυτικό μπλόκο» και μεταφορά σε τρίτες χώρες
- Συνάντηση Τραμπ – Νετανιάχου: Καμία τελική απόφαση για το Ιράν
- Ασήμι: Ισχυρή άνοδος κοντά στα85 δολάρια η ουγγιά καθώς οι επενδυτές αξιολογούν την ισορροπία της αγοράς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.