ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η κακοκαιρία «Μπάλλος» συνεχίζει να πλήττει τη χώρα. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σημειώθηκαν από την αρχή του εικοσιτετραώρου σήμερα σε αρκετές περιοχές, ενώ χιονοπτώσεις καταγράφηκαν στα ορεινά της Δυτικής Μακεδονίας και της Πίνδου.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του δικτύου των αυτομάτων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, τα μεγαλύτερα ύψη βροχής από την αρχή του εικοσιτετραώρου έως το πρωί της Παρασκευής καταγράφηκαν σε Αμαλιάδα (104 χιλιοστά), Αιτωλικό και Αγγελόκαστρο Αιτωλοακαρνανίας (54).
Ακόμη σε Παλαιοχώρα Χανίων (53), Κριεζά Ευβοίας (52), Βατοπέδι Άθω (49), Λευκάδα (48) και Πύργο Ηλείας (47 χιλιοστά).
Διαβάστε επίσης:
Λέκκας για κακοκαιρία Μπάλλος: 30 εκατ. τόνοι νερού έπεσαν στον Κηφισό – Πρωτόγνωρα φαινόμενα
Καιρός: Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία Μπάλλος τις επόμενες ώρες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πειραιώς: Τα 9 χρόνια του Χρήστου Μεγάλου στην τράπεζα, τα γενέθλια και οι στόχοι του για την 5ετία 2026-2030
- Σ. Θεοχάρης (πρόεδρος ΕΔΑΕ): «Προτεραιότητά μας η προάσπιση της ειδικότητας και της Δημόσιας Υγείας»
- Αποκλειστικό: Όλο το παρασκήνιο για την παραίτηση των 13 στον ΕΟΔΥ – Η επιστολή “φωτιά” της 7ης Ιανουαρίου
- Βασιλική Τραούδα: Από διοικήτρια του Νοσοκομείου Γιαννιτσών, νέα Πρόεδρος στον ΟΣΕΘ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.