ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνεχίζονται και σήμερα τα προβλήματα λειτουργίας του τραμ λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλλος».
Προσωρινός τερματικός σταθμός, σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, για τους συρμούς του τραμ είναι η στάση Τροκαντερό. Και αυτό λόγω εργασιών άντλησης υδάτων στην υπόγεια γέφυρα στο Δέλτα Φαλήρου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με νεώτερη ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ, τα δρομολόγια των συρμών του τραμ διεξάγονται ως εξής: AΣKΛ. BOYΛAΣ – ΣYNTAΓMA – AΣKΛ.BOYΛAΣ – TPOKANTEPO KAI ΣYNTAΓMA – TPOKANTEPO.
Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία του Μετρό στις γραμμές 1, 2, 3.
Διαβάστε επίσης:
Συναγερμός στην Εύβοια: Αγνοείται βοσκός
Καιρός: Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία Μπάλλος τις επόμενες ώρες
Κακοκαιρία Μπάλλος: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί – Άνοιξαν η λεωφόρος Κηφισού και η Παραλιακή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελένη Γερουλάνου: Στην Εθνική Πινακοθήκη με τη Συραγώ Τσιάρα
- «Απόβαση» των Ελλήνων τραπεζιτών στο Λονδίνο
- Ο «χρυσός» 1,25 δις από τα εξοπλιστικά, το σενάριο – έκπληξη για Οδυσσέα, η κίνηση ματ της Σοφίας, η σύγκρουση των Χάλακ και το μήνυμα της Τουρκίας
- Οικογένεια Κουλουκουντή: Τα θρυλικά Liberties, η κυριαρχία στις θάλασσες, η διαμάχη με την καλλονή Τάρα και το… Οσκαρ της Κασσάνδρας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.