ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία του διαγωνισμού για την κατασκευή μόλου πρόσδεσης κρουαζιεροπλοίων στο λιμένα Σκάλας Πάτμου. Ήδη έγινε η ανάθεση στον ανάδοχο που προσέφερε 145.992, 50 πλέον ΦΠΑ.
Η ανάθεση προβλέπει την εκπόνηση των απαραίτητων μελετών για την λιμενική, γεωτεχνική, στατική, ηλεκτρομηχανολογική υποδμή που αφορούν στην κατασκευή μόλου πρόσδεσης κρουαζιεροπλοίων για την ασφαλή αγκυροβολία τους.
Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, η κατασκευή του νέου μόλου πρόσδεσης στη Σκάλα Πάτμου θα δώσει σημαντική ώθηση στον τουρισμό των Δωδεκανήσων και ειδικότερα της Πάτμου, αναβαθμίζοντας σημαντικά τις λειτουργίες των λιμενικών εγκαταστάσεων, ώστε να επιτρέψει την εξυπηρέτηση περισσότερων κρουαζιερόπλοιων.
Διαβάστε επίσης:
SeaDream II: Από τον Πειραιά στην Οδησσό
Ξεκινούν και πάλι οι κρουαζιέρες σε ελληνικά νησιά από Κωνσταντινούπολη και Κουσάντασι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ψηφιακό χάσμα: 200 εκατ. λιγότερες γυναίκες χρησιμοποιούν διαδίκτυο μέσω κινητού – Τα εμπόδια και το οικονομικό όφελος της ισότητας
- Ντόναλντ Τραμπ: Μόλις τελείωσα ένα τέλειο τσεκ-απ
- ΗΠΑ: Ενεργοποιείται το σχέδιο αποχώρησης του Ισραήλ από το νότιο Λίβανο
- Βενεζουέλα: Ο απολογισμός του διπλού σεισμού ξεπέρασε τους 4.300 νεκρούς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.