ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τις ευχαριστίες της κυβέρνησης του Ιράν για την παράδοση δωρεάς 150.000 εμβολίων από την Ελλάδα, εξέφρασε σήμερα στον γενικό γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας, Ιωάννη Σμυρλή, ο Ιρανός πρέσβης στην Αθήνα Ahmad Naderí.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης στο υπουργείο Εξωτερικών, ο κ. Σμυρλής αναφέρθηκε στην άμεση ανταπόκριση της Ελλάδας – ως απόδειξη αλληλεγγύης προς τον ιρανικό λαό – στο αίτημα της Τεχεράνης για συνδρομή στην αντιμετώπιση της πανδημίας.
Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης και ο γενικός διευθυντής της Ζ’ Γενικής Διεύθυνσης Αναπτυξιακής και Ανθρωπιστικής Αρωγής του υπουργείου Εξωτερικών, Αλέξανδρος Διακόπουλος.
Διαβάστε επίσης:
ΕΟΔΥ: Κυριαρχεί το στέλεχος Delta
Τρίτη δόση: Ανοίγει την Κυριακή η πλατφόρμα για τους άνω των 50
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιώργος Λυγγερίδης: Θύμα βανδαλισμού η προτομή του αρχιφύλακα στη Θεσσαλονίκη
- Ανδρουλάκης: Πρότεινε τον Γιάννη Βαρδακαστάνη για νέο γραμματέα του ΠΑΣΟΚ
- Κρεμλίνο: Η Ρωσία δεν μπορεί να αποτελεί τη βασική απειλή για την Ευρώπη
- Οι πρώτες λέξεις που είπε η Μελάνια στον Τραμπ δευτερόλεπτα μετά τους πυροβολισμούς (Βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.