ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τις ευχαριστίες της κυβέρνησης του Ιράν για την παράδοση δωρεάς 150.000 εμβολίων από την Ελλάδα, εξέφρασε σήμερα στον γενικό γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας, Ιωάννη Σμυρλή, ο Ιρανός πρέσβης στην Αθήνα Ahmad Naderí.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης στο υπουργείο Εξωτερικών, ο κ. Σμυρλής αναφέρθηκε στην άμεση ανταπόκριση της Ελλάδας – ως απόδειξη αλληλεγγύης προς τον ιρανικό λαό – στο αίτημα της Τεχεράνης για συνδρομή στην αντιμετώπιση της πανδημίας.
Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης και ο γενικός διευθυντής της Ζ’ Γενικής Διεύθυνσης Αναπτυξιακής και Ανθρωπιστικής Αρωγής του υπουργείου Εξωτερικών, Αλέξανδρος Διακόπουλος.
Διαβάστε επίσης:
ΕΟΔΥ: Κυριαρχεί το στέλεχος Delta
Τρίτη δόση: Ανοίγει την Κυριακή η πλατφόρμα για τους άνω των 50
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Η ξεφτίλα δεν έχει όρια»: Η Σοφία Μητσοτάκη απαντά στα fake news για την επιστροφή της από το Ντουμπάι
- Τασούλας: Ο Λευτέρης Πετρούνιας για άλλη μια φορά γέμισε όλους τους Έλληνες με υπερηφάνεια
- Νέο κεφάλαιο για τον υγρό στίβο στον Πειραιά – Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για την ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου «Ανδρέας Γαρύφαλλος»
- Λεωνίδας Δημητριάδης Ευγενίδης: Η ναυτιλιακή κληρονομιά, η επέτειος των 70 χρόνων του Ιδρύματος Ευγενίδου και η επόμενη μέρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.