ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το «θαύμα» του Mega, μεταγραφή στον Σκάι, τι συμβαίνει με Σρόιτερ, τα παζάρια του Κανάκη και ο χαμός με τον Λαζόπουλο
Με αφορμή την εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου στους συνεργάτες της πως έχει δει πολλές φορές στον ύπνο της να παντρεύεται, αλλά όχι με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, η Κατερίνα Καραβάτου διηγήθηκε το δικό της όνειρο με παντρειά! Μάλιστα, την αποκάλυψη έκανε χθες κατά την διάρκεια της εκπομπής της στο MEGA «Τι λες τώρα!».
«Το έχω πάθει και εγώ αυτό, αλλά με πολιτικό. Δεν μπορώ να πω το όνομα. Παντρεύτηκα στον ύπνο μου με πολιτικό. Αισθανόμουν περίεργα, παράξενα. Το πρόβλημά μου σε εκείνη τη φάση ήταν που θα ήμουν δίγαμη», ανέφερε.
Οι συνάδελφοί της στην εκπομπή, όπως ήταν αναμενόμενο, ξεκίνησαν τις ερωτήσεις, θέλοντας να καταλάβουν ποιον άντρα εννοεί.
«Ήταν κόμματος μεγάλου, δεν μπορώ να το πω», απαντούσε η Κατερίνα Καραβάτου.
«Είναι μελαχρινός, φοράει γυαλιά;», την ρωτούσε επίμονα η Μαρία Ηλιάκη.
«Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως είμαστε συντοπίτες», της είπε η Κατερίνα Καραβάτου.
Τότε, η Μαρία Ηλιάκη κατάλαβε σε ποιον αναφέρεται και είπε: «Άρα, το όνομά του τελειώνει σε “άκης”. Μήπως είναι πρόεδρος κόμματος; Καλέ, με τον Πρωθυπουργό;».
«Να σου πω, δεν το ήθελα να γίνει! Συνέβη στο όνειρό μου!», εξήγησε, εμφανώς αμήχανη η παρουσιάστρια.
Δείτε το video:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ για το γήπεδο: Η UBS επιβεβαίωσε πως ο Μυστακίδης έχει άμεσα διαθέσιμα 250 εκατ. ευρώ
- Με απόφαση Φλωρίδη σε αναστολή η Ιατροδικαστική Yπηρεσία Πάτρας
- Ασπροχώρι Ωρωπού: Μάχη με τις φλόγες σε δύο μέτωπα – Έπεσαν οι άνεμοι, βελτιωμένη η εικόνα
- Rolex Datejust: Ο ορισμός της διαχρονικής κομψότητας
