ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μαριέττα Γιαννάκου.
Έχει ήπια συμπτώματα προς το παρόν και αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ήταν πλήρως εμβολιασμένη καθώς νόσησε από τον ιό.
Συγκεκριμένα η Μαριέττα Γιαννάκου δήλωσε πως δεν βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και δεν γνωρίζει από που μπορεί να κόλλησε, ενώ υποψιάζεται την πιθανότητα να βρέθηκε με πιθανό κρούσμα κορονοϊού σε κάποια εξωκοινοβουλευτική της δραστηριότητα.
Η Μαριέττα Γιαννάκου είχε αποφασίσει να κάνει και την τρίτη δόση του εμβολίου, ωστόσο την πρόλαβε ο ιός. Η κ. Γιαννάκου είχε κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer στις 10 Μαΐου.
Συγκεκριμένα δήλωσε:
«Αν και εμβολιασμένη δυστυχώς κόλλησα. Δεν πειράζει θα το περάσουμε κι αυτό. Τα συμπτώματα είναι ήπια».
Διαβάστε επίσης:
Επίθεση με βιτριόλι: Διακόπηκε η δίκη για τις 5 Οκτωβρίου – Τι δήλωσαν οι μάρτυρες
Συνελήφθησαν έξι ημεδαποί με αρχαία στην Επίδαυρο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Από 31 Δεκεμβρίου η καταβολή μερίσματος χρήσης 2025
- «Ιθάκη»: Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα που μιλάει για όλα – Στα βιβλιοπωλεία μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες προβλέπονται σύμφωνα με το δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας
- Σεισμός 6,1 βαθμών στις νότιες Φιλιππίνες
