ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα, ελεύθερη και ωραία η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αποφάσισε να διασκεδάσει παρόλο που που εδώ και λίγο καιρό έχει χωρίσει από τον σύντροφό της Γιώργο Κοτσοβό.
H παρουσιάστρια του “Σπίτι μου σπιτάκι μου” βρέθηκε στο Fantasia, το βράδυ της Κυριακής και ενώ διασκέδαζε με τις φίλες της… είδε τον πρώην της με άλλη. Η παρουσιάστρια έφτασε στο μαγαζί λίγο μετά τη μία, κάθισε σε κεντρικό τραπέζι και δεν σταμάτησε να χορεύει και να διασκεδάζει με την παρέα της. Δύο ώρες μετά όμως, στο ίδιο μαγαζί πήγε με φίλες του και ο πρώην σύντροφός της Γιώργος Κοτσοβός. Με μια από τις κοπέλες μάλιστα, φαίνεται πως ήρθε πιο κοντά και μόλις η Κωνσταντίνα τους είδε αγκαλιά, ενοχλήθηκε πολύ.
Λίγα λεπτά αργότερα οι δυο πρώην ήρθαν κοντά και δημιουργήθηκε έντονο επεισόδιο, με τον Γιώργο Κοτσοβό να αποχωρεί από το νυχτερινό κέντρο και την Κωνσταντίνα να επιστρέφει στην παρέα της σαν να μην συνέβη τίποτα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Kanye West: Με χειροπέδες οδηγήθηκε στο νοσοκομείο o σύζυγος της Kim Kardashian (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Ράδιο Αρβύλα”: Γελάστε μέχρι δακρύων – Κανάκης και Σερβετάς σε ρόλο Obama και Τσίπρα (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι είπες Κατερινάκι; «Αχ θα πονέσω! Προσέξτε μη μου μπει καμιά παραμάνα στον…» (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- H EE «πάγωσε» τη συμφωνία εμπορίου με τις ΗΠΑ αναμένοντας από τον Τραμπ να οριστικοποιήσει τις αποφάσεις του
- Wall Street: Επιφυλακτικότητα εν μέσω σύγχυσης για τους δασμούς
- Μεξικό: 2.500 επιπλέον στρατιώτες στην πολιτεία Χαλίσκο μετά τις λεηλασίες για τον θάνατο του «Ελ Μέντσο»
- Τραμπ: Απειλεί με πολύ πιο υψηλούς δασμούς όσες χώρες παίξουν με την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.