Η επίσκεψη Obama μονοπώλησε το ενδιαφέρον στην πρεμιέρα του “Ράδιο Αρβύλα” και όσοι είδαν την εκπομπή είμαστε σίγουροι πως θα γέλασαν με την ψυχή τους με τα video που η ομάδα είχε ετοιμάσει.
Ένα από τα πιο αστεία video ήταν και αυτό όπου οι Αντώνης Κανάκης και Γιάννης Σερβετάς υποδύθηκαν τον Obama και τον Τσίπρα αντίστοιχα, μιμούμενοι την συνάντηση των δύο πολιτικών στο Μέγαρο Μαξίμου.
Δείτε το και ετοιμαστείτε να… πέσετε κάτω από τα γέλια!
https://www.youtube.com/watch?v=_1DlajlqslQ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Ράδιο Αρβύλα»: Η μεγάλη επιστροφή – Το υπονοούμενο του Κανάκη και το άγχος του Κιούση (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι είπες Κατερινάκι; «Αχ θα πονέσω! Προσέξτε μη μου μπει καμιά παραμάνα στον…» (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Mannequin challenge: Αντέχετε να το δείτε; Αυτό είναι το πιο «καυτό» βίντεο που έχετε δει (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Goldman Sachs και JPMogran αυξάνουν τις προβλέψεις για το 2026
- Morgan Stanley: Πιέσεις στα αμερικανικά ομόλογα από «αναγκαστικές πωλήσεις» – Άλμα αποδόσεων και ένδειξη κρίσης ρευστότητας
- Νετανιάχου: Μάχη για τον προϋπολογισμό – Θέλει να αποφύγει ι πρόωρες εκλογές εν μέσω πολέμου
- Από τον Γιώργο Οικονόμου στην Σεμίραμις Παληού: Ποιος είναι ο άνθρωπος που αρνείται να παραδώσει τα ηνία της Genco
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.