ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σειρήνες συναγερμού της Πολιτικής Άμυνας θα ηχήσουν σήμερα, Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου, σε όλη τη χώρα, στο πλαίσιο της μεγάλης στρατιωτικής άσκησης «Παρμενίων ’21».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η άσκηση θα ξεκινήσει στις 11.00 το πρωί και θα γίνει σε δύο φάσεις, σε διάστημα πέντε λεπτών.
Αναλυτικότερα:
Στις 11:00 η έναρξη του συναγερμού, για χρονική διάρκεια 60 δευτερολέπτων (διακοπτόμενος ήχος διαφορετικής έντασης), και
Στις 11:05 θα ηχήσει η σήμανση λήξης συναγερμού, για χρονική διάρκεια 60 δευτερολέπτων (συνεχής ήχος σταθερής έντασης).
Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η ενεργοποίηση των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, έχει καθαρά δοκιμαστικό σκοπό και επομένως δεν υπάρχει λόγος σύγχυσης ή ανησυχίας.
Σημειώνεται πως η εθνική διακλαδική άσκηση μεγάλης κλίμακας «Παρμενίων 21», άρχισε την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου.
Διαβάστε επίσης:
Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας
Νέος ισχυρός μετασεισμός 5,4 Ρίχτερ στο Ηράκλειο Κρήτης
Αντιεμβολιαστές: 4 ιστοσελίδες και 6 «ένοχα» προφίλ εντόπισε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραπεζικό πάρτι με την Eurobank στο +7% – Εκτόξευση για Aktor, ισχυρή άνοδος για Viohalco, νέο ρεκόρ σε ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
- Eurobank: Αντλεί 400 εκατ. ευρώ μέσω senior preferred ομολόγου – Ισχυρή ζήτηση από ξένους επενδυτές
- ΥΠΕΝ: Τελετή υπογραφής σύμβασης γεώτρησης και για το Block 2
- Πετρέλαιο: Συνεχίζεται η πτώση με φόντο τις νέες συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν – Κάτω από $96 το Brent
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.