ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γεραπετρίτης από Βερολίνο: Η Ελλάδα δεν θα εμπλακεί στον πόλεμο – «Όχι» σε αποσπασματικές συμφωνίες για τα πλοία στα Στενά του Ορμούζ
Επίσκεψη στο γραφείο του Κυριάκου Βελόπουλου στην Βουλή πραγματοποίησε σήμερα ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης.
Η συνάντηση δεν είχε προαναγγελθεί και διήρκεσε περίπου ένα τέταρτο.
Κατά την αποχώρησή του από το γραφείο του κ. Βελόπουλου, ο κ. Γεραπετρίτης ρωτήθηκε από τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες για τη συνάντηση και απάντησε πως η κόρη του κ. Βελόπουλου θα πάει στο Λονδίνο -και συγκεκριμένα στο LSE- για σπουδές και ο ίδιος ήθελε να του δώσει μερικές συμβουλές, καθώς έχει διατελέσει καθηγητής στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο.
Μάλιστα, λίγη ώρα αργότερα και ο αρχηγός της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, έδωσε την ίδια απάντηση αναφορικά με τη συνάντηση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Morgan Stanley για private credit: Άλμα 8% στο ποσοστό αθέτησης πληρωμών των δανείων «κατσαρίδες»
- Φυσικό αέριο τον Φεβρουάριο (πριν την κρίση στο Ιράν): Στα ύψη οι εξαγωγές, σε μικρή κάμψη η κατανάλωση
- Παπασταύρου: Έχουμε εργαλεία και μέτρα για την αντιμετώπιση της κρίσης – Είμαστε δίπλα στον πολίτη
- Χρηματιστήριο: Σε BYLOT, ΜΟΗ και ΕΛΠΕ το ενδιαφέρον
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.