ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Υπό το βάρος, που δέχεται εκ νέου το ΕΣΥ, από την αύξηση των κρουσμάτων και των διασωληνωμένων, συνεδριάζει σήμερα η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.
Αντικείμενο η βέλτιστη ετοιμότητα των νοσοκομείων της χώρας για την όσο γίνεται καλύτερη διαχείριση της επιδημίας COVID-19.
Στη συνεδρίαση παρόντες θα είναι οι γενικοί γραμματείς του Υπουργείου, οι διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών, ο πρόεδρος και στελέχη του ΕΚΑΒ.
Όλοι διαβλέπουν πως το φθινόπωρο θα είναι δύσκολο. Πρέπει να βρεθεί τρόπος να συνεχίσει το ΕΣΥ να λειτουργεί εύρυθμα και να εξυπηρετεί ασθενείς όλων των κατηγοριών και όχι μόνο με κορονοϊό, μιας και λόγω των αναστολών εργασίας, που φέρνουν οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί στους υγειονομικούς, αναμένονται σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό. Ελλείψεις, που πρέπει η κυβέρνηση να καλύψει άμεσα, ώστε να μην υπάρξουν περαιτέρω προβλήματα στα νοσοκομεία.
Επιπλέον σε πάνω από δέκα “κόκκινες” περιοχές εξετάζεται η πιθανότητα επιβολής απαγορευτικών μέτρων.
Διαβάστε τη συνέχεια στο healthstories.gr
Διαβάστε επίσης
Κορονοϊός: Κόκκινος συναγερμός για μπλακ άουτ στο ΕΣΥ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αγία Παρασκευή: 19χρονος εκβίαζε ανήλικους και τους απέσπασε 11.300 ευρώ
- Ζελένσκι: Στην Ιορδανία για ενίσχυση αμυντικών σχέσεων με χώρες του Κόλπου
- Ελβετία: Υπέρ της θέσπισης αυστηρότερων κανόνων για τη χρήση social media από ανήλικους
- Ιταλία: Η Μελόνι εξετάζει αλλαγές σε κρατικές εταιρείες μετά το πλήγμα της στο δημοψήφισμα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.