ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το BBC αναλαμβάνει να αποζημιώσει τη βασιλική οικογένεια για την πολυσυζητημένη συνέντευξη που παραχώρησε η πριγκίπισσα Νταϊάνα στον δημοσιογράφο Μάρτιν Μπασίρ πριν από 26 χρόνια.
Σύμφωνα με τον δικαστή, η πριγκίπισσα Νταϊάνα εξαπατήθηκε για να παραχωρήσει την εν λόγω συνέντευξη και για τον λόγο αυτό, η βασιλική οικογένεια θα λάβει αποζημίωση ύψους 1,5 εκατ. λιρών από τα έσοδα, που έχει λάβει ο σταθμός πουλώντας τα δικαιώματα της συνέντευξης σε άλλα παγκόσμια κανάλια.
Τα χρήματα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό οργανισμό, τον οποίο θα επιλέξουν οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι.
Όπως μεταδίδουν βρετανικά μέσα, το κανάλι έχει ήδη στείλει απολογητικά γράμματα στο Μπάκιγχαμ για το κακό που προξένησε η συνέντευξη τόσο στην φήμη της βασιλικής οικογένειας, όσο και στην ψυχολογία της πριγκίπισσας Νταϊάνα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γαστούνη: Πρόστιμο 50.000 ευρώ στην 60χρονη οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε σκύλο
- Πετρέλαιο: Βουτιά άνω του 3% με φόντο Ορμούζ και ειρηνευτική συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν
- Χεζμπολάχ: Η συμφωνία με το Ισραήλ δεν θα εφαρμοστεί, εκτός αν οδηγηθούμε σε εμφύλιο πόλεμο
- Στενά του Ορμούζ: 115 πλοία και 2.500 ναυτικοί απομακρύνθηκαν από τον Κόλπο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.