ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με καισαρική έφερε στον κόσμο το μωρό της, η 32χρονη έγκυος από τη Ζάκυνθο, η οποία νοσηλεύεται με κορονοϊό σε νοσοκομείο στην Πάτρα.
Η κατάσταση της υγείας της νεαρής γυναίκας, που τις τελευταίες ημέρες νοσηλεύεται στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Πάτρας, επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα οι γιατροί να προχωρήσουν σε καισαρική, ενώ αμέσως μετά τον τοκετό η κοπέλα διασωληνώθηκε, σύμφωνα με το tempo24.
Η νεαρή μητέρα νοσεί από κορονοϊο και οι γιατροί της χορηγούσαν οξυγόνο με μάσκα, όπως σημειώνεται και στην πρωινή εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες, γέννησε ένα αγοράκι, το οποίο ζυγίζει 1.600 γραμμάρια και βρίσκεται σε θερμοκοιτίδα.
Η 32χρονη ήταν εκτός ΜΕΘ, όπως αναφερόταν μέχρι και αργά χθες το βράδυ, αλλά σήμερα μεταφέρθηκε σε κρεβάτι ΜΕΘ γιατί η κατάστασή της εγκυμονεί κινδύνους.
Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του MEGA:
Διαβάστε επίσης:
Κορονοϊός: Κίνηση ματ του υπουργείου Yγείας στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς
Μόσιαλος για Τσιτσιπά και εμβολιασμό: Απογοήτευσε η δήλωσή του, ας μας προβληματίσει
Μίνι lockdown και στο Ρέθυμνο – Παράταση σε Ηράκλειο και Χανιά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο My Story: «Πάσχω από μια ασθένεια ανίατη, από ακράτεια λόγου…»
- Καιρός: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και άνεμοι 9 μποφόρ την Κυριακή – Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 6 Φεβρουαρίου
- Στα αρχεία Έπσταϊν κορυφαία νομική σύμβουλος της Goldman Sachs – Τον αποκαλούσε «θείο Τζέφρι»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.