Ισχαιμικό επεισόδιο υπέστη πριν από λίγες ώρες ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. Ο κ. Χαρδαλιάς διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, όπου του τοποθετήθηκαν δύο στεντ και πλέον δεν διατρέχει κίνδυνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.Χαρδαλιάς είχε υποστεί έμφραγμα στο παρελθόν.
Ειδικότερα, σύμφωνα με ενημέρωση από τη διοίκηση του νοσοκομείου Αγία Όλγα (Κωνσταντοπούλειο), «Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς. Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς. Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση».
Παράλληλα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας, την ευθύνη συντονισμού των ενεργειών από την πλευρά της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ανέλαβε άμεσα, από την πρώτη στιγμή μετά το περιστατικό υγείας του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο οποίος βρισκόταν ήδη στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Χαλάνδρι.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Πιέσεις στις τράπεζες, στα όρια των 4 ευρώ πάλι ο Φουρλής στο -2% τα διυλιστήρια
- Alter Ego Media: Περιθώριο ανόδου 17% μετά το ισχυρό εξάμηνο βλέπει η Pantelakis Securities
- Τράπεζα Πειραιώς: Στους καλύτερους εργοδότες στην Ελλάδα – Χρήστος Μεγάλου: «Η δύναμή μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τους ανθρώπους μας»
- Μητσοτάκης από Σαν Φρανσίσκο: Σχέδιο για την Ελλάδα του 2030 και στόχος η τρίτη θητεία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.