ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μαύρο φαίνεται πως έριξε η πλατφόρμα του Τwitter στον λογαριασμό του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου
Η είδηση έγινε γνωστή σήμερα, μέσα από την επίσημη αντίδραση – ανακοίνωση του κόμματος.
Όπως καταγγέλλει συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, «δυστυχώς, μια ημέρα εορτής για την Ορθοδοξία, η Ελληνική Λύση και ο πρόεδρός της, Κυριάκος Βελόπουλος, δέχονται επίθεση. Την στιγμή που ακόμα και ο εκπρόσωπος των Ταλιμπάν διατηρεί λογαριασμό στο συγκεκριμένο μέσο ανενόχλητος, το Twitter ανέστειλε τη λειτουργία τού λογαριασμού των ανακοινώσεων της Ελληνικής Λύσης και του προέδρου της, Κυριάκου Βελόπουλου».
Η Ελληνική Λύση εκτιμά πως «οι πρόσφατες αποκαλύψεις της για τις ανεμογεννήτριες και την απάτη των ΑΠΕ, τις πυρκαγιές, τους παράνομους μετανάστες αλλά και η συνεχής αναφορά μας σε θέματα που το σύστημα προσπαθεί επιμελώς να αποκρύπτει, ενόχλησαν» και σημειώνει:
«Δεν το βάζουμε κάτω. Τα social media (όπως Facebook, YouTube) τα έχουμε καταγγείλει κι από τη Βουλή, καθώς χρόνια τώρα λειτουργούν αντιδημοκρατικά και με ιδεολογικά φίλτρα. Δεν μας φαίνεται περίεργο που για άλλη μια φορά μας “χτυπούν”. Με τέτοιες επιθέσεις όμως το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας κάνουν πιο δυνατούς. Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες!».
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αναλυτής JPMorgan: Ο πόλεμος στο Ιράν πιθανότατα να τερματιστεί μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες
- Βασίλης Κορκίδης: Δημιουργία Cluster και Logistics με το ΠΑ. ΠΕΙ.
- Πτώση 15% για το ευρωπαϊκό φυσικό αέριο μετά τις δηλώσεις Τραμπ για το τέλος του πολέμου
- Δημοσκόπηση Interview: Oι πολίτες στηρίζουν Μητσοτάκη σε άμυνα και Κύπρο – Στο 34,1% η ΝΔ και στο 15,4% το ΠΑΣΟΚ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.