ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Κριστσίνα Τσιμανούσκαγια βρέθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο προκειμένου να συμμετάσχει στα 200 μέτρα και στην σκυταλοδρομία 4×400, όμως η Ολυμπιακή Επιτροπή της Λευκορωσίας την απέσυρε κάνοντας λόγο για «κακή ψυχολογική κατάσταση της αθλήτριας».
Ωστόσο, η ίδια καταγγέλλει πως τα πράγματα είναι διαφορετικά, με την ακύρωση της συμμετοχής της να φέρεται να προκλήθηκε λόγω παραπόνων που έκανε για τους προπονητές της!
Η δρομέας υποστηρίζει πως μεταφέρθηκε δίχως τη θέλησή της στο αεροδρόμιο Χανέντα και αρνείται να επιστρέψει στη χώρα της, τονίζοντας ότι «υπάρχουν πιέσεις εναντίον μου. Προσπαθούν να με βγάλουν από τη χώρα χωρίς την έγκρισή μου. Ζητώ από τη ΔΟΕ να επέμβει».
Υπενθυμίζεται πως η Λευκορωσία έχει βρεθεί πολλές φορές στο προσκήνιο ελέω των παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την κυβέρνηση Λουκασένκο.
Exclusive: Belarusian athlete Krystsina Tsimanouskaya said she was taken to the airport against her wishes to board a flight back home after she publicly complained about national coaches at the Tokyo #Olympics. @gabrielletf reports https://t.co/jICTnn3L4p pic.twitter.com/656Yc9nS93
— Reuters (@Reuters) August 1, 2021
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αρχεία Έπσταϊν: Νέες έρευνες στη Γαλλία και επανεξέταση της υπόθεσης Μπρουνέλ
- Ρωσικό λιμάνι και δεξαμενές καυσίμων επλήγησαν σε επίθεση με drones στη Μαύρη Θάλασσα
- Πρωθυπουργός Δανίας σε Μόναχο: Ο Τραμπ θέλει ακόμα τη Γροιλανδία
- Τι σημαίνει η απόφαση του Αρείου Πάγου για τα δάνεια που υπάγονται στον νόμο Κατσέλη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.