ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Θα υπάρξουν επιπλέον» κυρώσεις κατά της Κούβας αν το καθεστώς δεν αλλάξει «δραστικά» τη συμπεριφορά του, διεμήνυσε χθες ο Τζο Μπάιντεν, ως απάντηση στην καταστολή διαδηλώσεων στην Κούβα, ενώ η Ουάσιγκτον μόλις επέβαλε κυρώσεις εις βάρος δύο ανώτερων αξιωματούχων της κουβανικής αστυνομίας.
Ερωτηθείς για άλλα παρόμοια τιμωρητικά μέτρα, ο Αμερικανός πρόεδρος απάντησε: «Θα υπάρξουν επιπλέον, εκτός εάν συμβεί μια δραστική αλλαγή στην Κούβα, την οποία δεν περιμένω».
Σε μια συνάντηση με Κουβανοαμερικανούς ηγέτες, ο Μπάιντεν τόνισε ότι έδωσε εντολή στα υπουργεία Οικονομικών και Εξωτερικών να του αναφέρουν σε ένα μήνα για το πώς θα επιτρέψουν στους Αμερικανούς να στέλνουν εμβάσματα σε Κουβανούς.
Διαβάστε επίσης
Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για το Κτηματολόγιο
Βεσυρόπουλος: Όσοι επενδύουν στον λαϊκισμό βλέπουν τις προσδοκίες τους να διαψεύδονται
Alpha Bank: Έτος ισχυρής ανάπτυξης το 2021
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα Υόρκη: Αντιμέτωπη με θερμοκρασίες έως 46 βαθμούς Κελσίου εν όψει των εορτασμών για την Ημέρα Ανεξαρτησίας
- Πιερρακάκης: Η Ευρώπη να τελειώσει με την «γεωπολιτική αθωότητα» και να χτίσει δικούς της πρωταθλητές
- ΔΕΣΦΑ: Κανονικά το 2027 η ολοκλήρωση του αγωγού φυσικού αερίου Ελλάδας-Βόρειας Μακεδονίας
- Πάπας Λέων ΙΔ΄ εναντίον ΗΠΑ: Κάλεσε την χώρα να αναλογιστεί τις ιδρυτικές αρχές του έθνους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.