ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, το απόγευμα της Τρίτης 28χρονος Μαροκινός, διωκόμενος με διεθνές ένταλμα για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος.
Σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης που είχαν εκδώσει οι αρχές του Μαρόκου. Κατόπιν αιτήματος δικαστικής συνδρομής που απηύθυναν στην ΕΛ.ΑΣ., στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας τον συνέλαβαν χθες στη Θεσσαλονίκη. Εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης και νωρίτερα σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών.
Σύμφωνα με πληροφορίες το ένταλμα είχε εκδοθεί το 2017 και βάσει αυτού ο 28χρονος φέρεται να είναι μέλος του Ισλαμικού Κράτους από το 2014.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Quest: EBITDA 100 εκατομμυρίων και επέκταση στις λευκές συσκευές το πλάνο Φέσσα
- Ιωάννινα – Κακαβιά: Προχωρούν οι μελέτες για τον αυτοκινητόδρομο – Πότε ξεκινάει τα έργα η ΑΒΑΞ
- Ελβετικό φράγκο: Το παρασκήνιο της ρύθμισης και το «κούρεμα» έως 25%
- Ο ανασχηματισμός στο Μαξίμου, το παρασκήνιο για το καλώδιο, η συγχώρεση του Δαμιανού, η πρόκληση των Τούρκων κι ένα hot πολιτικό quiz
