ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ως πρώτες της ημιτελικής σειράς προκρίθηκαν στον τελικό της δικώπου, η Μαρία Κυρίδου και η Χριστίνα Μπούρμπου, στους 32ους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, κάνοντας και παγκόσμιο ρεκόρ με 6:48.70.
Αν και δεν ξεκίνησαν καλά, πλασαρίστηκαν στην 4η θέση, στην οποία και πέρασαν τα 1.500 μέτρα, για να τα δώσουν όλα στην τελική ευθεία και να περάσουν πρώτες τη γραμμή του φίνις, αφήνοντας δεύτερες τις Βρετανίδες Χέλεν Γκλόβερ και Πόλι Σουόν (6:49.39) και τρίτες τις Καναδές Κάλειφ Φίλμερ και Χίλαρι Γιάνσενς (6:49.46).
Εκτός τελικού έμειναν οι 4ες Μόρισον/ΜακΙντάιρ από την Αυστραλία (6:49.82), οι 5ες Κρόλεϊ/Ντουκάρσκα από την Ιρλανδία (7:06.07) και οι 6ες Ρασμούσεν/Έρικσεν από τη Δανία (7:08.44).
Οι πρώτες τους δηλώσεις:
Η στιγμή που πάτησαν γκάζι:
Χαμόγελα και κραυγές:
Η ασύλληπτη κούρσα τους:
Διαβάστε επίσης:
Ολυμπιακοί Αγώνες: Ήττα για τον Στέφανο Τσιτσιπά – Στους 8 ο Ουμπέρ (video)
Ολυμπιακοί Αγώνες: Τραυματίστηκε ο Τσιτσιπάς (video)
ΕΡΤ: Τέλος ο Δημοσθένης Καρμοίρης μετά το ρατσιστικό σχόλιο (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θανατηφόρα επίθεση σε τρένο στη Γερμανία: Αυτός είναι ο 26χρονος Έλληνας που ξυλοκόπησε άγρια τον ελεγκτή
- Ρεκόρ ρυθμίσεων για τον εξωδικαστικό μηχανισμό τον Ιανουάριο – Στα 773 εκατ. ευρώ οι οφειλές
- Βενεζουέλα: Συνάντηση Ροντρίγκες με στελέχη ξένων πετρελαϊκών εταιρειών
- Ισχυροί άνεμοι «μπλοκάρουν» τα πλοία – Ακυρώσεις και αλλαγές δρομολογίων στα λιμάνια Ραφήνας και Λαυρίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.